Olimpia 2012 - London (beszélgetés)
8 aranyérmet tippeltem még amikor el sem kezdődött az olimpia, és annyi is lett:P Meg lehet nézni a fórum elején 42-es hsz:)
Így lenne ötösöm a lottón is:(
a kínaiak alapból rengetegen indultak, és így könnyű volt az éremszerzés.
itthon csak azokat az eredményhirdetéseket közvetítették, amelyikben magyar lett az első, úgyhogy elvileg mi sem láttunk aranyérmet átvevő kínait.
Igen azért kapták. Három piros lap vagy tábla után jár a kizárás.
Itt az a szabály, hogy az egyik lábnak mindig érintkezni kell a talajjal.
Na utánaolvsatam ezeknek az aprólábúaknak,6 aranyuk van,összesen van 30 valahány érmük.
Ja ,ma láttam a gyaloglást,háát az egy fa...ság szerintem.Ott biztos csalnak a játékosok.Gondolom azért kapnak piros meg sárga lapokat nem? Vagy azokat miért kapták?
Úgy tdom nincs:(
Oroszok viszont rengetegen vannak:S
M1 en voltak kínaiak, és főleg szertornában és úszásban vettek át érmeket:)
Ha jól emlékszem még súlyemelésben is voltak aranyérmesek.
Szép ruhák az biztos:)
Ha egy ilyen ruhában jönne velem szembe egy nő, azt hinném tündérországból jött:))
:)))
Értékelem persze a gyakorlatokat is:PP
Tény, hogy nagyon hajlékonyak:)
Ugye,nekem is úgy tetszik a ruhájuk,én is akarok olyat hordani! :-)))
A másik dolog ami nagyon érdekel,hogy a Kínaiaknak,hogy van 30 valahány aranyuk? Melyik sportágból van ennyi nekik? És mikor vették át az érmeket? Én Németeknél vagyok,itt nézem az Olimpiát,de se a tv-ben se a neten nem láttam,hogy kinaika vettek volna át érmet.A magyar tv-ben láttátok őket vagy ott sem volt nézhető??
remélem a férfi kézisek holnap megnyerik a meccset.
Risztov Éva győzelme még mindig nem fér a fejembe. :-))
Amúgy műugrónk az nincs? Olyan sok sportágban nem szerepelünk.
Más ha iskolában védesz és más,ha egy ilyen meccsen, ahol a világsztároknak ha 9 méterről lőnek már szinte ziccernek számít.
Kijönni pedig azért kell a kapuból, hogy zárja a szöget.
Persze ebben benne van az a lehetőség, hogy átejtik, de az mindig kockázatos dolog.
Én annak idején kézilabda kapus voltam, de hidd el a kezem nem lenne idő felemelni ilyen lövésekkel szemben. A tv nem adja azt vissza milyen erő van ezekben a lövésekben.
Nem egy,nem kettő meccset hozott nekünk Mikler Roli!Én nem tartom kevésbé jónak,mint Fazekast!
Ja,és hatalmas gratula a srácoknak!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2008 Olimpia - Peking
- Nyári-téli olimpia(helyszín-időpont)
- Reális egy olimpiai aranyért a kb 30-35 millió?
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Hol tudom visszanézni a londoni olimpia megnyitóját?
- Hol, hogy találom meg azt az mtv-s összefoglalót, amiben a londoni olimpiai érmesek legszebb pillanatjait mutatják be sorban?