Lehet, hogy be van állítva olyan, hogy a hívott félnek csak a csengetés menjen ki, de ne lehessen beszélgetést folytatni? Nekem nyomógombosom van, a barátomnak érintős - és nem tudom a hívásait felvenni (az övét egyedül!).
A másik probléma, hogy az üzeneteit sem tudom megnyitni, egy borítékon kívül semmi nem jelenik meg.
Létezik, hogy nem kompatibilis a készülékünk?
Bocs a hülye kérdésért, de totál nem vagyok képben ezzel az új típussal, így segíteni sem tudok neki.
Egy barát/barátnő sem tud segíteni, akinek szintén ilyen telefonja van? Egy hónap alatt sem?
Egyébként hívás közben, amikor a 2-es gombot kellene megnyomnod, vedd el a füledtől, tarts megdöntve, amíg a képernyőn nem látod az ikonokat, pl. a hívás vége, hivás tartás, ilyesmi. Nekem LG-m van, a hívás vége egy elég nagy piros négyzet, mellette van egy ugyanakkora négyzet, benne számokkal.
én fotos dolgokat töltöttem le tehát ilyen szerkesztő progik, ami szerintem tök jó photoartstudio meg a bokepic. zene letöltés szerintem simplemp3 és musicmaniac mindent megtalál szinte. én pl még szótárakat töltöttem le, ugye a viber, hát vannak elég jók menj fel a play aruházba és ott az igyenesek között nézz szét. remélem ez nem reklám volt.
Segitsetek. miután már nem nyomogatós hanem ez a rühelt simogatós telefonom van megörülök. Mikor hivatalost hivok nincs gond de akkor már igen mikor azt irja nyonja meg a 2-st. nyomnám de elvan sütétülve elöjön simogatásra de a lakat nem oldódik. hogy tudom beállitani hogy a hivásokkor alul ne tünjön el a billenytyő sor. köszönöm