Oda vagyok a barátnőm férjéért! Volt már így valaki? (beszélgetős fórum)
Megbánod Szivem, nagyon.
Kerüld el messzire. Keress más pasit.
Azért Ő, mert a közeledben van... engedd elmenni
Egyes kutatók szerint az álom a gondolatok, érzelmek, hatások feldolgozása.
Állítólag annak jobb, aki álmodik...
Az álom a tudatalattid üzenete:) éld meg ezt amíg tart,anélkül,hogy túllépnél egy határt:) és bántanál másokat...
Szerintem neked csak új impulzusok kellenek... sajnos azt nem tudom hogyan lehet ilyenkor okosan feltöltődni:)
Sokáig én sem úgy néztem DE amikor arra ébredtem h vele álmodtam.... na akkor.....
Boldog vagyok, de lehet az a pezsgés hiányzik, mint írtam nagyon korán jöttünk össze... nem éltem ki magam valszinű. Amit férjem meg is ért & próbáljuk megoldani így-úgy h ne legyen bennem hiányérzet, de ez más téma.
még mindig nem vagyok oda,és nem is leszek!
:)
Nem tudnék a barátnőm férjére férfiként nézni...
Így nem is alakulhatna ki,hogy oda legyek érte...
Neked,hogy esne,ha a barátnőd és a férjed titkon forró pillantásokat váltanának?
Ha boldog lennél észre sem vennéd őt férfiként szerintem... lehet hiányzik egy kis pezsgés az életedből...de szerintem ne legyél nyitott a barátnőd férjére,még ha ő az is Rád...
Csak az a baj, hogy nem Te unod!:)))
De az jó, hogy ez tudatosodik benned, csak kérdés ez visszatart e a lépéstől....
Minél többet kacérkodsz a fejedben a gondolattal, annál közelebb van, az hogy lépsz! Sajnos.
De én tudod, szorítok neked, hogy okos légy!:))
Igen a tiltott gyümölcs.... lehet nem is olyan jó ahogy én azt látom.
Valaki őt is "unja" :-D Nemigaz?????
Bárcsak minden házasságban 99 %-ban rendben lenne minden. Próbálj erre gondolni...
Igaz, a tiltott gyümölcs mindig édesebb.
Egyenlőre sehogy, mert most húsvétkor találkozunk legközelebb....
IZGULOK ÁM!!!!
Számomra nincs létezett más variáció...
A becsület, a tiszta lelkiismeret fontosabb.
Éppen ma kaptam tőlük meghívást, hogy látogassam meg őket...
Volt már fiú barátom (csak barátom) és féltékeny lett a barátnője ,éreztem ,hogy fontos neki a lány.Nekem fontos volt a barátság félreálltam .Én a barátnőmért ....gondold végig választani kell a férfi vagy a barátnőd,nincs más variáció?!
Nagyon fontosnak kell lennie annak a személynek!
Az enyém aligha! 31 évet leéltem becsületben, tisztességben. Nincs az a feleség, akinek ne tudnék a szemébe nézni becsülettel. Azt vallottam mindig, hogy nincs az a feleség, akinek elveszem a férjét, nincs az a gyerek, akinek elveszem az apját...
Volt barátnő, akinek szimpatikus lett volna a férje??? Igen. De a feleség mellett jóbarát volt a négy gyermeke is. Mivel tudtam, milyen érzés, ha az ember férjére szemet vetnek, tehát ettől kezdve a kérdés nem kérdés. Az ember nem mérhet kettős mércével. Mert a gereblyeelv működik az életben. Aki szelet vet, vihart arat.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek nem gáz, hogy a "legjobb barátnőmnek" vélt nő itt beszéli ki a dolgait, holott állítólag azért vagyok, hogy velem beszélje meg?
- Tetszik egy lány a barátnőmön kívül, de nem vagyok olyan srác aki sunyiskodik, hogy két lánnyal lefeküdhessen. Mit tegyek?
- Kegyetlen vagyok a barátnőmmel, de nem direkt. Mindig...
- Egy hete vagyok párkapcsolatban, a barátnőmnek már kinéztem egy ajándékot, szüleinek mit vigyek? Csak nem mehetek üres kézzel!
- 33 éves vagyok és soha nem volt barátnőm és soha nem is...
- Ma találkoznék egyik barátnőmmel, nagyon meg vagyok fázva,...