Nyugtató kávéval-káros lehet? (tudásbázis)
Rövid ideig én is szedtem nyugtatót. Nemhogy futni, de felkelni alig tudtam, képes voltam menet közben elaludni tőle. Épp ezért elhagytam.
Nyugtató helyett ajánlom a Nonit. Természetes és nemcsak lenyugszol, hanem a hangulatot is javítja, sőt, támogatja az imm. rendszert.
a nyugtató-kávé párosítással az a baj, hogy a szervezetednek ez olyan, mint ha az autódban egyszerre nyomnád a féket és a gázt. Ha a nyugtatóra mindenképpen szükséged van, akkor a kávét hagyd el: az álmosságot kávé helyett sok folyadékkal el lehet űzni, kicsit mozgás, séta, levegőn levés (akár csak pár percre, míg felfrissülsz).
Lentebb írta valaki, hogy nem halsz bele a kettőbe együtt; valóban nem halsz bele, csak éppen komoly károkat okozol a szervezetednek ezzel.
Sajnálom :(
Megértem a helyzeted...
Minden jót Neked és vigyázz magadra...
Keress egy Ökonet forgalmazót!
A Stresscine természetes nyugtató, a Noni pedig segít, hogy kimássz a letargiából, proxeronin tartalma miatt. Ha ezek meglesznek, nem lesz szükséged nyugtatóra! (Legalábbis, amíg nem válsz klinikai esetté)
hajrá:))
és tényleg ha túl vagy rajta mielőbb hagyd el mert ki tudja mi lesz ha utána is szeded
tényleg csak jó tanács:)
Ha nem a kávéval veszed be, nem olyan nagy gond...
De ha lehet a nyugtatót csak a "krízis" idejében szedd, amíg átvészeled. Amint lehet, hagyd el. Hoszzú távon nem szerencsés.
nekem segit, igy bőgés meg ordibálás nélkül meg tudjuk beszélni a válással kapcsolatos dolgokat, engem csak az esetleges káros hatása érdekelt, nehogy itt egyszer csak leessek a székröl vagy ilyesmi.
És egyébként igenis talpra fogok állni én is! Már csakazértis.
hát én eléggé elzárkózom tőle:))
bár nálunk a elég sok anyagi buktatón kellett együtt átmenni a párommal, és egyéb akadályokon,persze együtt ,és mig egyedül éltem előtte, még elég sokminden megviselt de szerencsére mindig talpraálltam, mint a macska:))
talán ezért zárkózom el ilyeneketől
de ha valakinek segit
ő tudja
hát te tudod..
én mindenestre nem adnám meg neki azt az örömet hogy még én legyek szarul miatta:)
legyen szarul ő
Ember, most válok!
Ha nem veszem be, görcsöl a gyomrom, hányingerem van, fáj a fejem, szédülök plusz mindenkire ok nélkül üvöltök. Elég indok?
Ha viszont beveszem, elálmosodok, persze a 2 gyerekkel nem alukálhatok nappal, ezért a kávé meg ugyebár "feldob". De ugye ez nem számit drognak, vagy ilyesmi.
Ja és remélem nem lesz tül hosszútávú, majdcsak túljutunk a "sürüjén" utána talán nyugisabb leszek...
én a helyében elhagynám azt a nyugtatót :)))
akármi is van az nem oldja meg a problémát
csak én magam:))
viszont pl a kávé nálam elengedhetetlen
aha:))
fontos az a nyugtató?
További ajánlott fórumok:
- Állandó idegesség ellen mit lehet tenni (nyugtató szedésén kívül)?
- Milyen nyugtatót lehet recept nélkül venni?
- Alvás zavarral hová lehet fordulni? A nyugtató nemigen használ!
- Vény nélkül lehet nyugtatót kapni?
- Létezik olyan nyugtató amit szoptatás alatt lehet szedni? Szed valaki valami ilyet?
- 3.osztály.Mi lehetett Mátyás király megnyugtató válasza az édesanyja levelére-Mátyás anyja c.vershez?