Nyugdíjas csevegés, régi és új cimbikkel ! (beszélgetés)
Autószőnyeg varrásához keresünk munkaerőt!
NYUGDÍJAS JELÖLTEKET IS VÁRUNK!
Végzettség nem szükséges, varró tapasztalat elengedhetetlen!
Ingyen szállás, munkabér előleg, akár nettó 405.000.-Ft-os fizetés!
Komáromi autóipari gyárba keresünk varró tapasztalattal munkaerőt.
Végzettség nem fontos, de tapasztalat kell, mert próbavarrást kell készíteni. Autószőnyegeket kell varrni, körbe szegni.
Ingyen szállást biztosítunk, munkabér előleget lehet kérni, útiköltség van!
A szállásos munkavállalók mellett helyi jelölteket is várnak, közel 30 környékbeli településről van ingyen buszjárat. /Szlovákiából is/.
Felvételi nap: szerda. Két lehetőség van:
Állandó éjszaka pótlékokkal, bónusszal: nettó: 405.000.- /25 év alattinak: 475.400.-/
3 műszak, pótlékokkal, bónusszal: nettó 348.000.- /25 év alattinak: 418.730.-/
Munkaidő hétfőtől-péntekig napi 8 óra.
Felvételi előtti napon lehet érkezni és a szállást elfoglalni.
Szállások 2 szobás teljesen felszerelt tömblakásokban. Szobánként 2 fő.
Részletekért küldje smsben a „varró” szót a 06-20-216-30-67-es számra és hívni fogom!
Flórián Zsuzsa
Szervusztok! A kedves szomszédom kért meg hogy segítsek értelmezni neki:
18 év 203 nap nyugdíjjogosultság elbírálásához figyelembe vehető szolgálati idővel
11 év 309 nap nők kedvezményes öregségi nyugdíjára jogosító idővel, ezen belül
11 év 77 nap kereső tevékenységgel járó biztosítási vagy azzal egy tekintet alá eső jogviszonnyal szerzett szolgálati időve rendlekik.
Akkor ha jól értem az első két sor összeadaandó? Így 30 év és száz valahány napja van eddig.... vagy nem?
Hálásan megköszönöm a segítő hozzászólásokat.
Ha tövig fagyott, május végéig akkor is elő kell törnie gyökérről.
Nálam szépen hajtanak, sok fiatal tő van, kb. 16 féle, de még csak 3-on lesz termés.
Jó kertészkedést!
Itt hál Istennek nem volt akkora, a szilvának kicsit ártott, abból potyogott le, de a virágokat igaz arra a pár éjszakára bementettem.
Merre élsz, hogy ott akkora kárt okozott a fagy?
He,he ! idetaláltam,látom nem igen beszélgettek !
Mi a nagytúrós ez a punnyadás ?
Na. Vége az ünnepeknek, feléleszthetjük kicsit a témát. Ki, mit csinál? Nekem pl. rettenetesen viszket a tenyerem, annyira kívánkozok már kertészkedni. Vetném a paradicsom magot idebent, alig tudom visszafogni magamat, hisz ahhoz még korán van. Viszont a földicseresznye magot ha minden jól megy holnap kezdem csíráztatni, amennyiben egyik fórumtárstól megérkezik.
Szeretném olvasni, ki mivel múlatja az időt mostanság. :)
Igen,elutasíthatod,de ha fönn vagy a neten,és éppen olvasnál valamiket,vagy éppen írnál valakinek,akkor is újra,meg újra előpofátlankodnak,még ha nem is akarod!
Én legalábbis úgy voltam vele,hogy hiába nyomtam ki,2 perc múlva újra ott toporgott,én meg feszt nyomkodtam kifelé!
Na látod Fehérke!Ezért nem szeretem a scypot,mert ha akarod,ha nem betolakodhatnak a magánszférádba.
A maileket meg törölheted.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- Csendes nyugdíjas hétköznapok
- Foglalkoztatható-e rokkant nyugdíjas regisztrált mérlegképes könyvelő alkalmi munka keretében könyvelői munkakörben?