Nyirokmasszázs (beszélgetés)
Szia én 16 kerben járok.
Nagyon szeretem.
Végén tekercselés is van.
+ Szoktam kopolyoztetni
sziasztok
tudtok jó nyirokmasszőrt ajánlani? köszi
Hátha ....jársz még erre.... :)
Csinálod még a nyirokmasszázst? Cseremasszázs érdekelne?
Senki nincs itt ?
Segítség!!!
Sziasztok !
A II. vagy XII. kerületben tudtok ajánlani valakit, aki korrekt áron és jól masszíroz ?
Köszönöm szépen.
Jucus
Én masszírozok is, meg egy héten egyszer engem is megmasszíroz a tanárom, akitől tanultam. Mi aromaterápiával kombináljuk. A nyirokdrenázs, egy olyan típusú masszázs amit akár naponta is "elviselne" az ember, ha lenne alkalma, lehetősége, pénze, ideje rá. Remekül serkenti a nyirok- és vérkeringést, ezáltal támogatja a méregtelenítő folyamatokat, erősíti az immunrendszert, feszesíti a bőrt, ellazít és feltölt mind testileg, mind lelkileg. Nagyon fontos tudni, hogy nem az a jó masszázs, ebben a fajtában semmiképp sem, ami fájdalommal, meg kék-zöld-lila foltokkal jár, mert így csak a nyirokutakat törik össze, ami később nyirokkeringési zavarokhoz vezethet.
Nekem mindig olyan érzésem van masszázs után mintha 10 centivel lebegnék a föld fölött. Nagyon fontos, hogy sok folyadékot igyunk, lehetőleg ásványvizet, natúr teát, hogy a keringésbe bekerült méreganyagok távozni tudjanak a szervezetből.
Kicsi a világ. Ne haragudj még nem tudtalak hívni, annyira sok dolgom volt, de a jövő héten remélem már tudunk egyeztetni.
Puszi
Sziasztok Lányok !
Járt már valaki közületek nyirokmasszázson ? Hogy csinálják? Mi a hatása ? Várom a tapasztalatokat.
Előre is köszi M
További ajánlott fórumok:
- Hullámmasszázs vagy nyirokmasszázs?
- Mi a különbség a nyirokmasszázs és a narancsbőr elleni masszázs között?
- Tudna valaki nyirokmasszázs, illetve talpreflexológia tanfolyamot ajánlani?
- Megy valaki hétfön nyirokmasszázs tanfolyamra(Bp)
- Van valakinek tapasztalata AIROBIX nyirokmasszírozóval? Megéri adni érte 40 000 Ft-ot?