Nyírő Gyula Kórház - Pszichiátriai osztály (beszélgetés)
szedem a Meforalt, odafigyyelek a kajára, nincsenek panaszaim.
Cukrom is lement 30-ról 6-8 mmol-ra.
A gyógyszerek mellékhatása nekem többet ártott, mint a II tip. cukorbetegség.
fórumindítónak irom, hogy nem tudom, hogy mennyire fontos a tpéénz vagy a napok igazolása,
Engem magas vércukorszint miatt be akartak fektetni kórházba, ezt a család miatt - meg egyébként se - nem vállaltam, naponta kellett volna bejárni kezelésre i nfuzióra és úgy ambulance nem vettek táppénzre ( mirét nem feküdtem be ? jelszóval, rontom a statisztikájukat ) végül abbahagytam a kezelést, mert a munkahelyemen nem boldogultam a sok kórházb a járás, elcseszett idő miatt.
igy 2-3 év távlatából : tökmindegy hogy vállaltam volna-e vagy nem,
előbb azért érdeklődd meg, hogy szabad akaratodból otthagyhatod-e bármikor, vagy a szakorvos felülirhatja. Könnyen rámondhatják, hogy csak a te érdekedben történik a benttartás.
Én már voltam pszi osztályon látogatóba, azért ha nem feltétlenül szükséges vagy nem az életemről van szó, nem szívesen feküdnék be.
Gondolom van addiktológiai részlege is, mert a másik neve "országos pszichiátriai és addiktológiai intézet"
Nem tudom, lehet hogy túl sok filmet néztem, és ugye azokban sokszor az van hogy nem engedik el a beteget amíg úgy nem gondolják, habár egyik ismerősöm volt egy másik kórház pszichiátriai osztályán és azt mondta hogy a gumiszoba és a kényszerzubbony is csak riogatás
Köszönöm!
Én még nem voltam ilyen kórházi osztályon, ezért tartok tőle egy kicsit hogy esetleg ha bevonulok és nem válik be akkor nem dönthetek úgy hogy otthagyom
Nem hal'istennek. De mindenkinek ott is van egy teglaja.
Egy pszichiatria sem Hilton.
Én magam nem voltam még, de ami késik, nem múlik.
A szomszédom volt, neki rosszak a tapasztalatai, de az is igaz, hogy neki semmi az ég világon nem jó. Kb ez is közrejátszik abban, hogy bekerült.
További ajánlott fórumok:
- Győr Petz Aladár Megyei Kórház Szülészeti osztályáról vélemények, gondolatok
- Miskolc megyei kórház terhespatológiai osztályáról vannak tapasztalataitok?
- Kinek mi a véleménye a Miskolci Semmelweis Kórház Pszichiátriai osztályáról?
- Ismer valaki nővért vagy ápolót Jahn Ferenc kórház pszichiátriai osztályról?
- Kerepestarcsai kórház pszichiátriai osztálya
- Miskolcon a Szent Ferenc kórházban rendelő pszichiáterekről szeretnék véleményeket!