Nyárra már vékonyan! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nyárra már vékonyan!
Imádok úszni! Csak ajánlani tudom. :)
Annyi, hogy nálunk nagyon drága a termál, mivel ide jár a sok Osztrák, meg Szlovák, és ha még dellám lenne akkor időm nem lenne rá. :(
De aki teheti menjen csak! Szerintem sokkal jobb a mint a futás, vagy hasonlók.
Edzés után lenne a legjobb. :)
El tudnám viselni.
Csak így tovább.
Kitartás, más nem kell. :)
Ha ennyire tudod,hogy fogyni fog,akkor te miért csak 700-800at szoktál?
Mellesleg a laptop is gép,és az előtt is csak ülni lehet,meg feküdni.Gondolom nem futás közben nyomkodjátok.:)Itt a nyár,lehet menni a szabadba sportolni!Nem itt nyavalyogni!
Én megyek is!Nektek jó lustálkodást,meg egymás sebeit nyalogatást!:))
Hát néha beviszem az 1000-1500, de azt csak ritkán. 700-800 at szoktam.
Én is rosszul szoktam lenni, nem is ajánlom ezt.
Ha napi 1200 kalóriát eszel akkor biztosan fogyni fogsz.
Elég szomorú a lelki világuk azoknak, akik nem hallottak még a laptopról, és csak hasonlókat tudnak valamihez hozzászólni, mint Zsanilia....
Szót sem érdemel. ;)
Puszillak drága! :*
Igazad van! Életmód váltás kell, anélkül ez nem megy! Én is sokkal többet mozgok, és méregtelenítek, amit a fogyi után sem hagyok abba. Nem lenne értelme a régi életmódhoz visszatérnem, mert akkor hiába lenne a sok szenvedés.
Május végén nyitok még egy üzletet, meg le tudok 1-2 vizsgát, és utána sokkal több időm lesz a mozgásra. Szépség iparban dolgozom, ahol a "tökéletes" külsőt megkövetelik, mert az alapból egy reklám. És jobban is érzem magam, ha jól nézek ki. :)
Amúgy szerintem bárki le tud fogyni, aki akar, még az is aki betegség miatt hízott meg. Igaz, hogy jóval nehezebben, mint egy egészséges ember, főleg, ha a hízás okozta tényező még mindig jelen van.
Sziasztok. Sajnálom azokat akik betegség miatt híznak el. A sors ennél jobban már nem verheti őket. A fogyokúrában nem hiszek. Csak is életmódváltással, lehet az alakot megőrizni,vagyis megfelelően kell étkezni és sprotolni rendszeresen.
Ami a legfontosabb: Ha felszalad 1-2 kg, ami azért előfordul, rögtön be kell húzni a féket. Tehát nem kell elhízni, és akkor nem kell fogyózni.
Olvassatok bele KiscsillagBree naplójába...hát ez nagyon gáz. Szegény kislány:(.
Nincsenek ennek szülei?
Sziasztok! Tisztázzunk valamit. Olyan van, hogy forró- és hideggöb. De olyanról még nem hallottam hogy mérges göb, meg hasonlók. :)Nem gondoltál arra cikkiró, hogy orvossal is megnézesd magad? :) Mert ezeka kuruzslók nem értenek semmihez. Nem kellene saját magadnak felállítani a diagnózist, innen-onnan ellesve.:) Én is jártam így 2 éve, amikor gugli függő voltam, és ha fájt a fejem azonnal rákerestem, majd majdnemhogy a temetésemet szerveztem, miután agydaganatot "találtam". :)
De nem tudom megérteni, aki keveset eszik nem hízik 200 kilóra, aki sokat eszik elhízik. NEm kell sopánkodni, mert ráfogni valamire függőségünk. Mellesleg én telt alak párti vagyok, se nem sovány, se nem duci.
Kitartás, és erőt mindenkinek!
Lilura!
Ebben igazad van!
Ez így van sajnos. Most már sosem tudom meg, hogy mi lett volna ha...
A családunkban minden nő csont sovány. Anyukám például 174cm magas, és 48kg al szülte a harmadik gyereket. Apám húga is hasonló kaliberű. És még mindig gebe mindenki. Szóval csak következtetni tudok, amivel nem érek semmit.
Na ez az enyém, hurrá. :((
Valahol azt olvastam, hogy van működésbeli zavar és van formai zavar a pajzsmirigynél. Az enyém az előbbi a tiéd az utóbbi, ugyanis a göbösödést odasorolták.
Csak kiváncsi vagyok.
Egyébként valószínüleg így is-úgy is változott volna az alakod, barátnőm is 18 évesen még csontsovány volt most meg 65 kg...jó az sem túl sok, de már nem is csontos, az tény:). Ahogy az ember felnő, úgy változik. Persze Nálad közbejátszanak a hormonok is, de lehet, hogy van olyan, ami egyébként is változott volna.
Mert a pasiknak sok mindenről nincs fogalmuk...azért az anorexia nem itt kezdődik. Rám is mondták eleget, pedig azért messze vagyok Én is tőle.
Régi-vékony képet-hogyhogy nem teszel ki sehova?
További ajánlott fórumok:
- Aug. 4-től...utolsó esély a nyárra, fogyjunk le:)
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Fogyjunk le nyárra, 2012.05.03.tól kezdjük
- 2014 nyárra-őszre tervezett babák
- Lapos has! - Készüljünk a nyárra!
- Ha szőkítés előtt, vékonyan hajápoló olajat viszek fel a hajamra, akkor kevésbé fog roncsolódni?