Nyárra lefogyok! (beszélgetés)
Szia!
Megmondom őszintén hogy nem tornáztam!
Jan 22 től megfogadtam hogy este hat után csak fehérjét eszek vagyis sajt,tejtermék hús saláta.Napközben pedig mindent.Most viszont neki kell állnom a tornának mert nem akarom hogy a bőrömön meglátszódjon!
Dvd -im vannak majd azokat válltogatom.:)
Üdv
jkiacz
Kitűzőtt cél az,hogy augusztus közepére 75 kiló legyek.
Megcsinálom még ha bele is szakadok!:)
Olyan jó érzés hogy kezdhetem lecserélni a ruhatáram és a régi ruháimba is bele kezdek férni.
Puszi
Sziasztok!
El sem merem hinni!:) Megint lement 1 kiló! Vagyis 83 vagyok! Lehet hogy kevesebb is lennék de a havi közbeszól kilókba! Mindegy! Fellegekbe járok az örömtől! Drukkolok nektek is hogy ilyen gyorsan menjen le a kilóitok!
Millió puszi mindenkinek!:):)
Sziasztok!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy így megindult a fogyás. Én még csak 1 hete kezdtem el és 5cm ment le (derék,csípő,fenék,comb) Nagyon örülök neki. Amúgy "csak" 6-8 kg-tól szeretnék megszabadulni, úgyhogy hajrá!
Amúgy én mindig is nagyon édesszájú voltam, de most érdekes nem kívánom abszolút az édességet. Napi 1 liter zöld teát megiszom és elveszi az édesség iránti vágyamat. Érdekes, de tényleg így van.
Eléggé leült a topic.
Mindenki edz?? :-))
Én sqkna a héten is hanyagoltam, de ihgyekszem magam összeszedni.
Mai mérlegem: 63kg.
Még mindig nem fogytam!:(
Igaz én nem tornázom most csak este nem eszek után.
Remélem a stepperrel be fog indulni.
Üdv
jkiacz
Mi az ideális súly magasság arány, egy kétgyermeket szült anyukától?
174cm vagyok hozzá kb. 63-63 kg.
Szeretném a 60-at legalább
Sziasztok Csajok!
Mai mérlegem: 63,5kg.
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Persze! A lényeg hogy a szénhidrátot hagyd el este 6 után! Zöldség ugyanúgy mehet mint a hús, sajt tejtermékek cukor nélküli, tojás!
Pl sült csirke zöldségekből összeállított saláta valamilyen öntettel.Ha majonézes akkor én tartármártást csinálok édesítővel és a majonézet elhagyom,vagy fokhagymásmártás.
Első héten nem biztos hogy kilóban lemész inkább centibe.Azt észre is fogod venni mert a hason látszik előszőr.Nekem ez a tapasztalatom.
Tényleg nem drasztikus!
Én 89 kg-ról indultam most vagyok 85 kg.Én is sokat nasiztam,de helyette sárgarépa vagy bármilyen fehérje étel jöhet.
Én élvezem.
Ha be tudod tartani hogy esténként 6 után csak fehérje alapú élelmiszert eszel Pl hús,tojás ,saláta,sajt stb.akkor minden további nélkül. Napközben mindent ehetsz csak este nem .
Én az első hónap után 4 kilótól szabadultam meg.
Kitartás!
Üdv
jkiacz