Hali! Segítsetek! Hogyan lehet elérni a lapos hasat? Hogyan lehet elérni, hogy Ne legyen étvágyam? Van hatásos étvágycsökkentő szer? Hogyan lehet leszokni a csokiról? Írjatok!! aguilera5@freemail.hu
Igen végül is ez is igaz. De az biztos, hogy ha úszógumi van, azzal bizony dolgozni kell...sokat!!! Még én is megdolgozok a szép hasért pedig én 45 kg vagyok, tudom, hogy nem megy csettintésre!
Ahhoz, hogy feszes tested legyen nyárra nem a bikiniszezon előtt 1 hónappal kell elkezdeni mozogni! Ha most elkezded és komolyan veszed akkor jövő nyárra már nagyon csinos leszel! De csak kemény munkával és megfelelő étrenddel. Csodára ne várj 2-3 hét alatt! Ezt te sem gondolod komolyan.
Legjobb ha csinálsz annyi felülést/hasprést/lábemelés, vagy csak simán a kedvenc hasgyakorlatodat, amennyit birsz. Aztán minden nap egyre többet. Lehetőleg reggel felkelés után rögtön, úgy égeti a legtöbb kcalt.
Letöltöttem ismét Rubint Réka tavalyi edzését, az nekem segített, amíg meg nem untam a tornázgatást és az izzadást. Ezért edzőterembe járok. :)
De bármilyen hasgyakorlat jó, amit rendszeresen csinálsz. Youtube-on nézz meg Rubint Rékás videókat. Van egy olyan című, hogy Van 5 perced? Csináld meg minden nap kétszer-háromszor, akkor előbb jön a hatás. Először lehet, hogy nem bírod, de később annál jobban menni fog! :)