Nyáron született babáknak mi kerüljön a kezdőcsomagba? (tudásbázis)
A fiammal 3 volt,a lánnyal a másodiknál tartunk.
Lehet nekünk kéne egy tökéletes babakocsit megtervezni!:)
Ezek szerint nagyon bevált :)
Nekem a 2 lányommal összesen 5 babakocsink volt. Azokból kellett volna összegyúrni 1-et :D
A miénk már nem egy friss darab!:)
Használtan vettük,használtuk a fiamnál,most a lányomnál,közben meg kölcsönben is volt egy ismerősnél!:)
Köszi szépen, a babakocsira nem is gondoltam eddig..igaz még az is előttünk van..:) mint minden. A két lány után mindent eladtam, gondolván már úgysem fog kelleni hát tévedtem :)
Miben vittétek haza a kórházból? Mikor lehetett először kivinni?
Szia!
Amire én emlékszem, hogy nyitottabb babakocsi jól jött volna, mert a mi műanyag mózesesünkben nagyon megállt a meleg levegő. Napernyő a kocsira fontos. Meg, hogy a kupoláján is fel lehessen nyitni egy szellőző nyílást.
Én gyakran alattam kinn, utazóágyban, amire mindig tettem szúnyoghálót.
Vászon sapik is nagyon kellettek.
Hirtelen ennyi:)
Szia!
Az én kislányom tavaly júliusban született.Volt pár hosszú ujjú ruhácskánk is,szükség is volt rá néha amikor hűvösebb volt.
Kérdezz bármit,ha tudok szívesen segítek!:)
Akinek babája nyáron született, főként annak a tapasztalatai érdekelnének. Két lányom van, Ők télen születtek..a kistesót júliusra várjuk. Kicsit bizonytalan vagyok Neki mire lesz szüksége. Pl. 56-os bodyból, rugiból kell hosszú ujjú is? Meg ilyen praktikus dolgok.
Köszönöm ha tudnátok segíteni.
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- 2008 szeptemberében született manók...
- Olvastatok Nick Vujicic-ról, a kezek és lábak nélkül született 31 éves férfiról? Eltörpül-e a problémánk az övé mellett?
- Babakötvényt a most született babáknak igényelni kell? Vagy az állam "szól"? Mit kell csinálni, hogy kapjunk ilyet?