Nyáron csak extrém hidegben vagyok hajlandó zárt cipőt... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen hideg kb. 30 éve már télen sincs. Idősebbek gyerekkorában nem -8 fokos telek voltak, hanrm -20. Emlékszem, kisiskolás koromban akkora havazások voltak, nem takarították el falun, belegyalogoltunk az árokba, mert nem látszott. Úgy kellett kikecmeregni.
Manapság télikabát nelkül simán kihúzható a tél, pulóver-dzsekivel, meg biciklivel járok munkába.
Viszont közel 40 fokos melegek sem voltak, inkább kiegyensúlyozott 30.
Extrém hideg nyáron? 🤣
Hajnalban is csak 15 fok volt, de még nem zártam be a hálószoba ablakot.
Szerintem nézesd meg a vérkeringésedet!
Igen, valóban.
Ez egy olyan nyár, amikor van eső, vannak kánikulai periódusok és van hűvösebb időszak is. Van Afrika, oda is lehet költözni, ha a 23-25 fok hideg.
Ha annyira szeretik sokan a nagy meleget, akkor miért menekülnek a víz mellé hűsölni, miért kell a hűtőberendezést használni mindenütt.Lassan a mellékhelyiségbe sem mennek már klíma nélkül. Igaz, az ő pénzük.
És, igen. Tényleg így van.
Bár lehet az emelt számlákkal már nem lesz annyi, extrém meleg télen, vagy hideg nyáron.
Gondolkodtam rajta, és mostmár értem. Tehát aránylag hűvös van/volt.
Először ilyesmi futott át az agyam helyén.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Mi történik, ha valaki nem hajlandó a népszámlálással kapcsolatos kérdőívet kitölteni?
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- Mi az a ruhadarab, amit semmiképp nem lennél hajlandó felvenni?
- El szeretném hagyni a gyermekem apját, de ő ezt nem hajlandó elfogadni