Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Nyári bodzaleves recept

Nyári bodzaleves recept

A Nyári bodzaleves hozzávalói:
Fél liternyi bodzabogyó,
4-5 evőkanál kristálycukor,
2 dl fehérbor,
1 kávéskanál citromlé


A Nyári bodzaleves elkészítési módja:
Törd át szitán a bodzabogyókat, majd a többi hozzávalóval együtt keverd 5 dl vízhez, és hűtsd le. Jéghidegen kínáld.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A nyári bodzaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook