Nyaralás kisgyerekkel (beszélgetés)
Kisgyerekes nyaralásnak is megvan a maga szépsége, mi max. hétre mentünk velük,jó volt, de nem sokat pihentünk:) Amikor tényleg pihenni akartunk elutazni, itthon hagytuk őket!
Busszal tényleg elég nagy macera lehet, én is utaztam régen párszor busszal nyaralni,nekem is borzasztó volt, nemhogy még 1 gyerekkel! Inkább kocsi vagy repülő.
Szia
Hát szerintem elég hosszú lesz az a buszozás annak a két éves gyereknek.Én voltam busszal,de még nekem is elég volt,hosszú volt.
Gyógyszerekről kérdezz meg gyerekorvost esetleg,vagy amik általában jó,ha vannak,azokat pakold be a táskába:géz,ragtapasz,lázlehúzó,fájdalomcsillapító,stb.
Jó utat nektek!
Szziasztok!
Látom, hogy jó régi ez a fórum. De hátha mégis jár erre valaki. Lenne egy csomó kérdésem.
Vázolom a helyzetet, és szeretném, ha megosztanátok a tapasztalataitokat, ötleteiteket velem:)
Tehát:
A párom, a nővére, meg az anyjuk kitalálták, hogy nyáron menjünk el nyaralni görögországba, busszal. Jönne a sógornőm kisfia, aki 6 éves múlt, és rettenetesen önző, elkényeztetett, erőszakos kisgyerek, meg a mi akkor már majd kétéves kislányunk. Én már a gondolattól rosszul vagyok, hogy velük együtt megyünk, de hogy még busszal is!!! Hogy fog kibírni egy két éves gyerek egy ilyen hosszú buszozást? Milyen gyógyszereket kel vinni neki? Hogyan tehetném a magam számára is élvezetessé a nyaralást, mikor minden pillanatban a gyerek után kell majd rohangálnom, meg este 8-kor le kell feküdnöm vele. Mert persze anyós azt mondta majd ő vigyáz rá, dehát ő még saját magára sem tud vigyázni...
Még ezer kérdésem van, csak most így hirtelen nem jut eszembe több! De akinek van tapasztalata kérném, hogy írja le, és adjon tanácsot. Köszönöm előre is:)
További ajánlott fórumok:
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért puszilják szájon a kisgyerekeket?
- Nyaralás kisgyerekkel, avagy mit is vigyünk magunkkal?
- Utazás, nyaralás kisgyerekkel külföldön
- Tunéziai nyaralás kisgyerekkel 2016
- Nyaralás két kisgyerekkel