Nyaralás férj nélkül (beszélgetés)
Elhiszem.
De most boldog vagy újra.
👍👍👍
Azt meg nem mondhatnam teljesen.
Minden nap eszembe jut ez a mocskos alak
Ez a kedves ferj amig en Horvatorszagban voltam a gyerekekkel megcsalt a kolleganöjevel.
Tölem egyenesen hozza költözött es ez mar honapok ota ment a hatam mögött !
1 eve voltunk csak häzasok basszus !!!
2 szatyorral jött oda hozzank, en munkahelyet szereztem neki kint ausztriaban erre ott összejött a kolleganöjevel
Remélem azóta sem engedted vissza
Rúgd ki és kezdjél új életet
Csak aztán ne rinyál!
Felszedett valakit, és összeszedett tőle valamit ?
Remélem, ma mész nőgyógyászhoz !
Reggel hatkor megyek be a fürdőbe , a férjem borotválja a himtagját. Megrezzent rám és magyarázkodni kezdett holott én nem is kérdeztem rá mit csinál. Délben hívom a munkahelyemről nem veszi fel a telefont.
Hívom a kisfiamat otthon, mondja Gábor nincs itthon már órák óta elment autóval.
Később visszahív hogy ő a húga lakásába felugrott ablakokat csukni mert a húga nyaralni van és jön a rossz idő.
Gondoltam ok.
Este értem haza a munkából és végig kerülgetett . Erre látom nincs rajta a jeggyűrűje. Kérdem hol van erre el kezd nagyokat nyelni , majd azt mondja edzés előtt levettem és elfelejtettem visszavenni. Nagyon sértett voltam. Gondoltam most elcsábítom , nem ment könnyen de valahogy csak sikerült. Látszott hogy semmi kedve a sexhez. Másnap reggelre érzem hogy valami nincs rendben odalent. Egy frankó fertőzést kaptam!!!!
Kurvára kiakadtam és megkértem pakoljon össze és menjen el.
Azóta nem is jelentkezett
Végülis...
Elköltözött? Hát ez csak az én véleményem, de én ennyi infó alapján nem bánkódnék.
Úgy viselkedsz, mintha?
Miért, hogyan kellene?
Tavaly miként történtek ezek a dolgok, akkor elengedett?
Remélem, jól telik a nyaratok...
Azt mondja úgy viselkedés mintha nem is mentem volna férjhez .
Nekem pedig lassan úgy jön le, mintha rabszolgák vett volna.
Szerintem el kéne mennünk szakemberhez, aki talán sikeresebben elmagyarázza neki, hogy ez így nem helyes . Azért nem 1 évre terveztem a házasságom.
Ez enyhén szólva önzősége.Nálunk ilyen sohasem volt. Attól jobb neki, hogy otthon senyvedtek? Különben, ha nem akar hozzátok csatlakozni, ne erőltesd, csak további veszekedés lenne a vége, és az is elúszna, ami jó a nyaralásban.
Minden esetre, azért én elbeszélgetnék a fejével a nyaralás után. Jobb az ilyet az elején tisztába tenni. Attól, hogy házasok lettetek még nem vagytok sziámi ikrek.
Szeretem a férjemet, de szerintem is egoizmus tőle hogy ha ő nem tud jönni akkor mi se menjünk sehova!
Tökéletes persze az lenne, ha itt lehetne velünk, de sajnos nem kap szabit úgyhogy én úgy döntöttem lemegyek a srácokkal Horvátországba 10 napra.
Most itt vagyunk, a férjem naponta a fejemhez vágja telefonon , hogy mi nélküle mentünk el. Mondtam neki jöjjön utánunk a hétvégén , péntek szombat vasárnap nem dolgozik, de nem volt hajlandó. Ez is felettébb érdekes de mind1. Lassan nem tudom mit gondoljak.
A gyermekeidnek is kell egy kis anyahét,
anyanap.A külön nyaralás már meggondolandó.
Ez már nem is a férjed hanem az "urad" kategória.
Télen meg te mondd neki ugyanezt, vajon mit szól?
Mellesleg egy dolgozó embernek nem 2 hét az éves szabadsága, ezért nem létezik, hogy nincs valami más megoldás is, csak akarni kell.
További ajánlott fórumok:
- Gyerekes anya férj nélkül bulizhat szórakozóhelyen?
- Egyiptomi nyaralás avagy hogyan olvadt el a férjem, mint kenyéren a vaj?
- Ki tud olyan egyszerű, sütés nélküli torta receptet, amit gyorsan el lehetne készíteni nyaraláson? Mint pl. pudingtorta!
- Nyár, nyaralás nélkül
- Nyaralás az egyik szülő nélkül
- Horvátországi nyaralás, idegen nyelv ismerete nélkül!