Nyaralás babával - mennyi időre? (beszélgetés)
Mindenkeppen vagjatok bele az egy hetbe nyugodtan!!!
Mi is eloszor a Balcsira vittuk kislanyomat 7 hetesen. Aztan egyre tobbet utaztunk vele! Most ket es fel eves, imad utazni! Itthon meg mindig nem alussza at az ejszakat sokszor, de utazaskor idegenben mindig. Szeretunk utazni mi is, O is! :-) ha elmegyunk valahova, nem akar hazajonni, mert azt mondja, O olyan jol erzi magat ott! :-) kiskoraban sem volt maskeppen!
Mi egy dolgot tartottunk mindig fontosnak: vinni a kedvenc jatekait, takarojat, parnajat, pledjet, alvos dolgait. Mindig megprobaltunk neki hasonlo kornyezetet teremteni, mint itthon van. Azaz az agyaban ugyanazok a megszokott dolgok legyenek! Sok sikert!
Sziasztok!
Nekem még nem született meg a babám, de május végi lesz úgy néz ki, viszont én szeretném vinni Balatonra :D Addigra már majd 3 hónapos lesz és nem hinném, hogy különösebb gond lehet vele ha mi ott vagyunk :) Egyébként anyuék is nagyon szeretnének jönni velünk (többször is együtt nyaraltunk már) így azzal sem lesz gond, hogy mindig legyenek körülötte elegen :D
Szerintem, ha egy baba szerető, nyugodt családba születik akkor teljesen mindegy neki, hogy hol van csak ott legyenek vele a szülei :)
Szia!Lányom 4 hónaposan már erdélyben járt tavaly nyáron!Teljesen elvolt evett aludt a babakocsiban!
Idén 15 hónapos lesz amikor Görögországba megyünk kocsival 1 hétre ,éjszaka fogunk utazni ugyhogy nemlesz gond vele!Amugy imád autozni .Viszek mindent ami kell neki!Ja és a testvérei 7 és 5 évesek ők már megjárták ezt az utat töbször és nemvolt gond!!!
NYARALJATOK NYUGODTAN!!!
Szia!
Gyerek függő!
A fiam is pont annyi lesz a nyáron,lakóautós 2 hetes útra készülünk külföldre!A pontos útcél még nincs meg!:)
Nem semmi:)
És én meg itt parázok egy sima Balcsitól:)
Hát, ha Kenya belefért, akkor belevaló volt a kiscsaj:) Amúgy az enyém kifejezetten szeret autózni és tőlünk a Balcsi nincs is messze.
Azt, hogy 3 évig ne nyaralj, nem konkrétan nekem mondták, csak egy másik, hasonló jellegű fórumon olvastam:)
Gyereke válogatja.
A lányom 17 hónapos volt, amikor Kenyába mentünk. Az meg ugye minimum 8 órás repülőutat jelent.
Ott még szafarizni is elvittük, nagyon évezte az egészet.
Más gyerek egy órát nem tud kocsiban ülni.
Szóval ezt neked kell tudni, te ismered a gyerekedet.
(Bakker, miért ne mehetnél nyaralni? A gyerekvállalás nem egyenlő a bebörtönzéssel, és nem is büntetés. Van olyan, aki azt mondja, ha gyereked van, 3 évig ne nyaralj? :O)
Sziasztok!
Mi a 21 hónapos unokámmal Tunéziában voltunk. Semmi gond nem volt, pedig mi is nagyon féltünk.Minden ami szükséges volt neki azt vittük, /de ha nem vittünk volna sem lett volna semmi baj, mert lehetett kapni.T Vizet csak palackozottat ittunk mi is, kiráncultunk, vittük az összecsukható babkocsiját és nagyon jól el volt. A tengert ő élvezte a legjobban, mi bele sem mentünk az ő hasát pedig verdesték a hullámok és alig tudtuk kihozni. Nagyon jó volt. Biztos jól fogja magát érezni ő is, még akkor is, ha nem a saját, megszokott kis környezetében lesz. Új dolgokat lát, fedez fel. Arra pedig nem szabad még csak gondolni sem, hogy történhet olyan dolog, amit nem szeretnétek.:)
A lányom 3 és fél hónaposan Kaposvárról Egerbe jött esküvőre, ahol 1 hétvégét töltöttünk.
Aztán fél évesen 4 nap, nem volt gond. 15 hósan meg több hétre vittük Balatonra. Imádni fogja. Hajrá!
Mások ennyi idősen hosszabb külföldi utakra is elviszik őket, miért ne? A védőnő azt mondta (és szerintem igaza van), hogy a gyerek majd szépen felveszi a család ritmusát és kész.
Ha nem próbálod meg, soha nem tudod meg. :)
Sziasztok!
Idén nyáron készülünk életünk első babás nyaralására. Augusztusban szeretnénk elmenni egyet a Balcsira, a kislányunk akkor 14 hónapos lesz. Szerintetek egy ennyi idős gyerekkel bevállalható egy teljes hét? Van egy ismerősünk, aki kicsit elriasztott ettől, mondván, hogy az ő 6 hónapos, illetve 2 éves gyerekeikkel már a negyedik nap is katasztrófa volt.
Kíváncsi lennék, mit gondoltok, mik voltak a személyes tapasztalataitok.
Ja, és légyszi, a "ha már egyszer gyereket vállaltál, vállald be azt is, hogy három évig nem mész nyaralni" jellegű hozzászólásoktól kíméljetek!
Köszi!