Nyár, turizmus! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nyár, turizmus!
5. Anyagi
2010. aug. 11. 07:33
Viszont a költekezést - bizonyos szintig - megértem. Jól esik végre a sok NEM után IGENT mondani a gyereknek! És ha ő kapott egy semmire sem való műanyag mütyürt, akkor nekem nem jár évente egyszer egy másik új izé?
Jót tesz ez az ember lelkének!
( nem győzöm hangsúlyozni, azért csak mértékkel )
4. Anyagi
2010. aug. 11. 07:28
Nagyon jó stílusban, élvezetesen humorosan megírt cikk!!! Gratulálok hozzá!
Amúgy igen sok igazság van a dologban, jó messzire elutazunk - igen költségesen - és nem tudjuk, hogy milyen érdekességek vannak a 30 km-s környezetünkben!
3. katic
2010. aug. 10. 22:20
=DDD
Egy-két mondatban, bizony, magamra ismertem.
2. kiraroli
2010. aug. 10. 21:52
hú hogy ez mekkora igazság...
1. Hoxa
2010. aug. 10. 21:08
A nyár egyenlő a turistaszezonnal. Ezzel szembesülök minden reggel, amikor munkába igyekszem.
A turisták azok az emberek, akik a hosszú hónapok és évek alatt, fáradságos munkával megtakarított pénzük nagy részét arra költik, hogy többezer kilométert utazzanak, és elénk álljanak, pont akkor, amikor éppen sietünk valahová.
Ugrás a teljes írásra: Nyár, turizmus!
A turisták azok az emberek, akik a hosszú hónapok és évek alatt, fáradságos munkával megtakarított pénzük nagy részét arra költik, hogy többezer kilométert utazzanak, és elénk álljanak, pont akkor, amikor éppen sietünk valahová.
Ugrás a teljes írásra: Nyár, turizmus!
További ajánlott fórumok:
- EPETF (Európai Program és Egyéni Turizmus Fejlesztése)
- Szerintetek szakdolgozathoz melyik a jobb téma? Az egy magyarországi borvidék turizmusának bemutatása vagy pedig a viziturizmus helyzete?
- BGF-es illetve BCE-es turizmus, vendéglátás!!
- Ukrajna - utazás, turizmus, mi jut eszedbe róla?
- Büfé vezetéséhez, turizmus vendéglátás végzettség elegendő?
- Falusi turizmus