Nővéremet előző hétfőn császározták és most éjszaka elöntötte a vér (beszélgetés)
helyileg és orvosa válogatja, tényleg olyan kérdéseid vannak hogy erre jobb lenne inkább ha a kórházba érdeklődnél...
De pl Nálunk altatnak, persze csak ha a beteg állapota ezt megengedi...
ha nem akkor érzéstelenítésbe végzik...
és így nem fáj, majd csak miután felébred...
a foramen ovale az a pitvarok között van, nem?
Kívánom a legjobbakat!
Én kamrai sövénydefektusnak tudom, bár lehet neked van igazad.Amiről én tudodk az egy születési rendellenesség ami nem feltétlen igényel műtétet.Az én nagyobbik fiamnak is volt és magától rendbe jött.Kívánom nálatok is így legyen.
A vézésről tényleg csak az orvosok tudnának többet mondani.Kívánok mindkettőjüknek nagyon jó egészséget.
A kamrák közötti pici lyuk: foramen ovale természetes, pár hét után fog összeforrni.
Mindenki így születik.
Ha műteni kell, az mástól van.
A vérzésre a dokik jobban tudnak válaszolni.
További ajánlott fórumok:
- Tervezett császározás!
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- Tud valaki ajánlani olyan orvost (lehetőleg a Dél Pestiben), aki császároz különösebb indok nélkül is?
- Ha nem indul be a szülés császározni fognak, tud valaki praktikákat hogyan indulhatna meg?
- Hova kell mennem varratszedésre császározás után, ha nem volt fogadott otvosom?
- 4300 grammos babát jósolnak! Megszülhetem természetes úton vagy császározni fognak?