Normális, hogy így viselkedik a párom? (beszélgetés)
Nálunk az első babánál a fürdetés volt apa saját feladata: csak és kizárólag ő fürdette a fiúnkat! Mindketten nagyon élvezték,jót tett nekik!
A bőgés nálam is megvolt,akkor jöttem rá,milyen megható tud lenni még egy hashajtó reklám is! Mondjuk,az én párom edzeni kezdett akkoriban,amitől az elején kiborúltam,és nagyon rosszúl tettem,mert azóta hiába hajtom,sehova nem megy!!!
Normális, hogy kicsit ki akart szabadulni, lazít egyet, te meg majd jól kiröhögheted, ha másnapos lesz.;))
Kell ez neki, pár hét vagy hónap múlva együtt is ki kellene mozdulnotok, próbáld valamelyik nagymamit beszervezni egy-egy estére.
Ajjj mááár:)))
Nem ő..a hormonok ezek.:))
Én még azon is megsértődtem, hogy dolgozni ment..:DDDDD
Azt mondtam neki, hogy: "menjééél akkor, jó szórakozást":DDDD
Az elso ket hetben en is sirtam mindenen. Most mar csak heti parszor :) :)
Holnap biztosan atbeszeljuk. Csak addig is szeretnek tisztabban latni, mert most csak ugy kavarogtak a gondolatok a fejemben.
Nekem is rosszul esne. Igaz,én hetekig bőgtem a gyerek születése után minden vackon, de a férjem annyira kellett akkor, annyira hiányzott, ha csak dolgozni ment, hogy nagyon rosszul esett volna, ha egyedül hagy kis időre is. Pedig normális, hogyha ő is ki akar kapcsolni - és ezt akkor is tudtam. De a hormonok, az új élethelyzet, a felelősség...
Nekem szerencsém volt, megértette, hogy min megyek keresztül, és bízott benne, hogy idővel rendbe jövök, és akkor már nem lesz ilyen gond, nem is lett.
Beszélj mindenképp a pároddal arról, hogy hogy érzel, mit élsz meg, hogyan látod te most épp ezt.
Sajnos sok férfi kívülállónak látja magát akkor, amikor az anyuka egész nap a babával foglalkozik és nem vele. Mert ugyebár előtte mindent együtt csináltatok! Hogy ezt átlássa, hogy fontosnak érezze magát, ahhoz idő kell és saját feladat! Kell a babával olyan dolog, amit csak a papával csinálhat és akkor a párod is fontosnak érzi majd magát!
A bébicsősz vagy nagymama dolgot pedig komolyan beszéljétek át!
További ajánlott fórumok:
- Furcsán viselkedik a párom
- Ki tapasztalta már, hogy a cicája kutyaként viselkedik?
- Anyukák közti barátság-ha nem tetszik ahogy viselkedik?
- Szerintetek hogyan viselkedik egy pasi aki meg csal?
- Terhes vagyok, a párom mégis csúnyán viselkedik velem
- Mentett kutya, ha itthon vagyok jól viselkedik. 1 órára elmentem, felugrált minden szekrényre, mint a macskák. Erről hogy szokik le?