Normális, hogy ha kismama képét látom sokáig nézem? (beszélgetés)
Miért fura?Akinek gyorsan összejön a baba,nem sóvárog annyit.Akinek nehezebben,érthető,hogy türelmetlen,és ilyeneket csinál.Nekünk a középső jött össze nehezebben,én is kétségbe estem teljesen,hogy több gyerekem nem lehet.Pedig azért nem telt el 5 év a tervezés és a fogamzás közt.
De én is csináltam ilyet,még a pozitív teszt után is,hogy lássam milyen leszek pár hónap múlva.Annyira imádtam,élveztem a kismamaságot,és szerencsére csini mami is voltam.
Köszönöm,aranyos vagy:)Életem legcsodásabb időszakai voltak,amikor vártam a babáimat.Pedig nem volt minden terhességem problémamentes,és 2x császároztak sajna.De Megérte,imádom Őket!:D
Biztosan átélheted Te is.Aki ennyire vágyik arra,hogy anya lehessen,annak megadatik,mert biztos,hogy Te is nagyon jó anyuka lennél.
Legyél türelmes,és tényleg ne görcsölj az "ügyön".
Sok sikert!
Szerintem majdnem mindenki megnéz pl. az utcán is egy terhes nőt. Engem is megbámultak, de én is rajtafelejtem a szemem máson...
Ez olyan csoda...
Az meg nem csoda, ha egy nő erre vágyik, ezzel foglalkozik...
Miért nem normális a haskitömés?Szeretné magát kismamaként látni.Én még a második gyerek tervezésekor is csináltam ilyet,annyira vágytam már az áldott állapot látható megélésére.
Imádtam terhes lenni mindig,és sajnálom,hogy többet nem élhetem át azt a csodás 9 hónapot.Soha nem nézegettem annyit magam a tükörben mint amikor a babáimat vártam.Nem csak a férjem,a a környezetem,de én is akkor láttam tényleg a legszebbnek magam.Én egyszerűen imádtam nagy pocakos lenni:D
Ne izgulj! Nagy illetve árad belőled az anyai ösztön,és reméljük hamarosan részed lesz benne!
Csak kicsit lazábban kellene kezelned a témát! :))
Szerintem teljesen normális ahogy viselkedsz,nincs ebben semmi beteges.Bárki kétségbe esne,és sóvárogna 5 év sikertelenség után.De ne add fel,jönni fog az a kis Csoda.
Van tudomásotok arról,hogy mi az akadálya,hogy eddig nem sikerült?Doki mit mond?
minden normalis, a mai ember folyamatosan azt kerdezni magatol, hogy ez normalis -e!!!
nincs olyan, hogy NEM normalis!!!
Óóó, akkor nagyon drukkolok!
Gondolj rá, de csak nyugodtan, boldogan, kiegyensúlyozottan.
azért nem korlátoz a mindennapokban:)
Hát nem rá gondolni nem lehet ,inszeminációnk lesz ...
Nem nevetséges ez, mindenkinek van ilyesmi "dilije", csak az emberek zöme eltitkolja.
:)
Szerintem természetes, hogy ha valamit nagyon szeretnénk elérni,akkor sok időt fordítunk a témára.
Esetleg, ha zavar a dolog, próbálj ki valami új hobbit, sportot, stb. Keress más kihívásokat is.
Amíg nem korlátoz a mindennapokban a haskitömés, és a fényképnézegetés, addig semmiképpen sem kóros!
Normális, bár talán egy kicsit túlzásba viszed...
Próbáld meg, hogy nem foglalkozol a terhességgel!
Egy kicsit távolodj el a dologtól...:)
hát a has kitömés:) (nevetséges:) az 8 havonta:)
a másik ha meglátok egy képet olyan ismerősről aki terhes és ismerősöm.szóval nem minden terhes csak akit ismerek és nagy a hasa! nézem hogy mit változott jól ál e neki a terhesség:) magamba meg eldöntöm ezeket a kérdéseket:)