Normális dolog, hogy egy volt kolléganővel már nem tartjuk a kapcsolatot? (beszélgetés)
9. semleges (válaszként erre: 8. - Jucika33)
2022. márc. 24. 08:43
Így igaz. Én is van akit leépítettem. Ha hívott, leszívta agyam és ideges lettem.
8. jucika33
2022. márc. 24. 08:07
Ez a normális. Én már mindenkit leépítettem, akinek nem tetszett, ha csak pár hetente beszéltünk. Erre se idő, sem energia. Nem tölt, csak leszív. Szép kis barát, aki felelősségre von, meg zsarol. Volt ilyenben részem. Ma már jó messze jár.
2022. márc. 23. 20:24
Kb 1 évet ha együtt dolgoztunk. Meg őt csak a pletyka érdekelte mi van mióta eljött. Meg ha felhívott 1-2 órát beszéltünk. Nekem erre nem volt időm. Meg a hétvégi shoppingra sem.
6. Napsugár8
2022. márc. 23. 07:49
Képtelenség napi kapcsolatot tartani mindenkivel, akiket életünk során megismertünk. Egy jó ismerős, még nem feltétlenül barát, hogy továbbra is minden nap hívogassuk egymást. Ne foglalkozz vele, majd rájön ő is.
5. 37e1ff8723
2022. márc. 23. 06:52
Igen.
4. Charlize (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 23. 06:32
Engem egy nyugdíjba vonult kolléganő keres időnként. Azt hittem én is, hogy barátok vagyunk. De rá kellett jöjjek, ha hív, apukámtól építészeti tanács kell neki, vagy kíváncsi, hogy nélküle összedőlt-e a világ a munkahelyen.
Nem marad meg minden barátság. Sok csak annak tűnik, valójában nem is az.
3. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. márc. 23. 05:58
Ha igazán barátság lett volna nem érezted volna így hogy nincs közös téma. Neked nem volt az, van ilyen. Változnak ezek a dolgok. Ráadásul nagy a korkülönbség is közöttetek.
2. Érdekes73
2022. márc. 22. 22:57
Valameddig lehet tartani szorosabban is de időt energiát kell rá szánni.De általában lecsendesednek elhalnak ezek a mhelyi "barátságok".24 órából áll a nap mindenkinek.
2022. márc. 22. 22:40
Szerintem az. Mert már más a környezet. Én 30 éves vagyok, ő 50. 1 éve hagyta itt a céget. Eleinte minden héten hívogatott akár többször is, meg kirándulni hívott, moziba stb. Nincs férje, csak egy srác akivel járogat. De már nincs téma amiről beszéljek vele. Így én már nem hívom egy ideje. Erre ma nekem esett, hogy miért szakítottam meg vele a kapcsolatot, neki a barátságunk sokat ért, de látszik én magamnak való vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Pasik szerintetek a nők miért gondolnak bele többet a kapcsolatba? Hol csúszik el a dolog?
- Le lehet élni valakivel egy életet úgy, hogy sok, egy kapcsolathoz szükséges dolog hiányzik?
- Bevalljam-e a volt páromnak, hogy a kapcsolatunk alatt végig hazudtam neki egy dologban?
- Miért kíván valaki Valentin napot, ha nem tartjuk már a kapcsolatot?
- Miért hazudik a kolleganőm egy férfival kapcsolatban? Történet....
- 10 éves gyerekemnek hogy tudok útlevelet csináltatni? Évek óta nem tartjuk az apjával a kapcsolatot, azt sem tudjuk, hogy hol van?