Normális az, hogy az ember szexuális fantáziája "helyzetben" egészen más, mint amit nyugalomban elfogadhatónak tart? (tudásbázis)
szerintem is egy normális dolog.
az meg, hogy másról is fantáziálsz, nem tudom mire érted, de nem hinném, hogy baj, lényeg, hogy te elfogadd magad, hogy téged olyasmi is érdekel.
:)Az a jó,ha meg is teszed...:)Ez a legjobb szerintem az egészben...amikor a vágy irányít...hu miket bevállal az ember.:)))
Gondolatok?:)...tekintet,mimika,szavak,hangszín...:)))Ne félj...nem néz ki olyankor az ember normálisnak sem.Miért legyenek a gondolatai azok?Egyetlen gondolatnak nem szabad csak felülni -ez is marha erős szokott lenni-,az pedig ez: "Úgy se leszek terhes,hadd menjen!" A többi gyühet!:D
Nyugodj meg! Normális vagy!
Emiatt ne érezd magad rosszul, sőt ...
Örülj, hogy ott és akkor nem vagy gátlásos, és teljesen fel tudsz szabadulni, el tudod engedni magad nem gondolva másra.
Sokan irigyelnének ezért.
Szerintem meg örülj neki, hogy a gátlásaid oldódnak!
Élj meg mindent, amit szeretnél (ha a párodnak is jó!), és ne szégyenkezz miatta!
A szex ősi ösztön! ...és nagyon jó!
Szóval csak élvezd és nem agyald túl!
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem