Nőként használtok férfiaknak készített dolgokat? (beszélgetés)
És miért?
A női nem jó?
Én nem borotválom magam. Szerencsére nincs sok szőröm és ami van, azt egyszerűbb epilátorral. Nőivel.
Szerintem a férfiaknak készült ruhák, kozmetikumok és egyebek, nem nőknek való.
Én férfi pólót sem veszek fel, boxert főleg nem.
Van nőknek készített póló, ami karcsúsított, azaz csinosabb, vannak női rövid nadrágok, amik szintén csinosak....
Semmit nem használok, ami a férjemé.
Egyszer egyik parfümjét, ami elvileg uniszex magamra fújtam, mert rajta úgy éreztem, hogy magamon is tetszene. Hát alig vártam hogy hazaérjek és levakarjam magamról azt a "szagot"
Igen
Póló, pulcsi, ing, ezeket bárhova
Itthonra a párom melegítőjét is
Sampont, tusfürdőt is használtam már
Nyáron itthon boxit,,van katonanadrágom,a fiamtól rámmaradt kazalnyi fekete kapucnis pulcsi,farmer kertezős ruhának,,van szimat szatyorom.
Illatszereket nem.
Főleg akkor, ha kint kellett dolgozni a ház körül. Gyakorlókat, farmerokat, flanel ingeket, pólókat. Apámét, öcsémét és az páromét.
Fiatalabb koromban az öcsém "már nem szeretem" farmerjait én hordtam el. Szerettem, mert nagyon jó ízléssel válogatja meg mai napig is a ruházatát és a cipőit.
42-es lábam van, néha muszáj férfi sportcipőt vennem, mert a női 42-esek nyomják a lábamat, valamiért kisebbek, mint a férfiméretek.
Legutóbb egy férfifarmert is vettem, a szabásán nem látszik, hogy férfinadrág lenne, csak sajnos nehéz az anyaga, emiatt nem szeretem. Borzasztóak a női farmerek, leggings, jeggings, szűk szárú, én meg hagyományos farmert akartam.
Az attól függ.
Dezodort nem hiszem. Nem szeretek olyan szagú lenni, mint a férjem:DDDDD
Szerintem a sapon jellemzően uniszex.
Sportcipőben max. a méret miatt tudjuk, hogy női vagy férfi, illetve néha a színe is utal rá (a rózsaszín áltakában női;)).
A nadrágok gombolására már régen nem figyelnek, szerintem alig készítenek női gombolású nadrágot, illetve szövetnadrág esetében a férfinadrágokban van az ülepüknél betét, de egyéb eltérés nem igen van.
Nekem van egy "pincér" nadrágom, ami egy az egyben úgy néz ki, mint egy férfi nadrág, pedig női.
A farmereknél is, max. a csicsa miatt tudjuk megkülönböztetni, stb.
"Férfi" inget is szoktam felvenni, pl. strandon a bikinim fölé;)