Nők, kaptatok már pofont másik nőtől? (beszélgetős fórum)
Igen, nem is egyet. Sok-sok évvel ezelőtt egy csapat cigány nő nekem esett. Leszaggatták a pólómat, tépték a hajamat, összekarmoltak. Kaptam szerintem pofont is, mert vérzett a szám és az orrom is.
És, hogy miért? A játszótéren a 6 éves gyerekemtől elvette egy cigány gyerek a játékait, amikor mentünk haza visszakértem, és azt mondtam, hogy nem kellene a kicsikkel szórakozni...
Emiatt vagy 10 cigányasszony esett nekem...
Nem tudtam védekezni, mert attól tartottam, hogy a gyerekemet is bántják, és egyébként sem vagyok verekedős...
egyszer a töri tanárom azt akarta, hogy kidobjam a cukrot amit szopogattam az órán. Nem tettem, csak annyit, hogy kiraktam a tolltartómra, de ez nem volt neki elegendő, erre az osztálytársam bekapta és tovább szopogatta.
Ezzel már nem tudott mit kezdeni a tanár:DDDDD
Nekem az volt a legdurvább, amikor egy vetélytársnak érző csaj azt orditotta utánam többször is, hogy mákvirágszál.
Nagyon megsértődtem, családban azért nem mondtam el, hogy bosszulják meg, ugyanis mindig kiálltak értem, megvédtek.
Anyukámon kívül senkitől.
Ilyen szeretős "buliba" meg nem is alacsonyodnék le.
Az anyámtól 16-évesen.
Másnak a kezét törném el, ha rámemelné.
Nekem annyira szánalmas ,mikor két nő egy férfi miatt verekszik.
A söpredék tesz ilyet.
Ha mégis megütne egy nő ,perre vinném a dolgot.
Nem süllyednék a szintjére.
Nem kaptam,sekitől se.
Anyutól utoljára,olyan 13 lehettem,,, amikor igazság osztót játszottam🤪
Nem.
De valószínű ott törnèm el a kezét ahol nem hajlik!
Én nem!
És te????????
További ajánlott fórumok:
- Milyen marhaságokat kaptatok karácsonyra, aminek semmi hasznát sem vettétek?
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Ti mit kaptatok Nőnapra a párotoktól?
- Ti kaptatok a Hoxától egy fontos levelet?
- Ti mit készítenétek ha nem szeretnétek a sütőtököt de mégis egy "raklapnyit" kaptatok?
- Férjemnek van egy másik nőtől egy kislánya. Féltékeny vagyok rájuk pedig nem is tartják a kapcsolatot. Normális ez?