Nőies tinik (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Nőies tinik
Hely ni van itt????
Itt tinikent mindenki szent volt???
Lol akkor ti nagyon nem ismertek engem..mert te csak egy "egynapos" eszköz lehetsz a pasik szemében, és hidd el a többieknek teljesen igazuk van...azéé nahragudj de ilyet nem kellene állítani mikor nem is ismersz...Hidd el vannak nálam durvábbak is!!
Hmm mi olvasok???jelenleg Stephenie Meyer-Twilight Saga
hobbym??röplabda:)
-vígjáték,thriller,stb..
-nem látogatok koncerteket és színházba se voltam kb 2 éve:)
A szüleimmel én jövök ki legjobban a 2fiútestvérem közül,a Mamámmal is jól kijövök általában segitek is neki:P
A testvéreimmel hááát:D vannak veszekedések...
-a nyáron nem mozogtam annyit mint pl suliban:Sde kevesebbet is eszem és többet iszom:)xD
Mostnában elég sokat változtam:P:DDD
Egy éve teljesen más voltam...:S:SÁáá még belegondolni is rossz:SDe ezt most ne úgy értsétek h egy r*banc voltam meg piaa cigi stb egyszerűen csak az életfelfogásom változott meg^^hála az új barátoknak...:):DD
Komolyan a kilógó pocikkal kell foglalkozni ahhoz, hogy tudjuk "nőies-e" egy kishölgy?
Szasza!
Jó, hogy szép a pocid, fested a hajad, lakkozod a körmöd... ez talán azt jelképezi nálad, hogy törődsz magaddal, DE
- mit olvasol?
- mi a hobbid?
- milyen filmeket nézel?
- milyen koncerteket látogatsz?
- mit láttál utoljára színházban (és mikor)?
- milyen a kapcsolatod a szüleiddel, a nagyszüleiddel, a testvéreddel... az osztálytársakkal?
- hogyan vigyázol az egészségedre? Mit eszel, mit iszol, mennyit mozogsz?
... stb... stb.
Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy attól lesz nőies valaki, hogy kilóg-e a pocija vagy sem?! ;)
Ostoba vagy, majd rájössz egyszer! 17 évesen olyan kiégett leszel, mint egy régi villanykörte!
De tudom, én csak fikázok.
Teljesen igazad van! Örülök, hogy van olyan lány, aki szintén így gondolkozik. :)
Az ilyen kis csajokon, akiket az anyjuk már 12 évesen is hagy kifeste(t)ni, 'hamarosan' már a smink sem segít. Persze van akinek jól áll, van akit feldob. Ezért van. Csak a világ már túlzásba esik.
Sziasztok! Sajnos én is gyakran találkozom ezekkel a dolgokkal, amiket írtok.
15 éves múltam, és elég sok osztálytársam festi a haját, az szemét, arcát, szoliba járnak, stb.
A hajfestéssel még nem is lenne gond, ha nem lila meg rózsaszín lenne, és ha már lenő a hajuk, legalább újrafestetnék...
De a sminkelés már tényleg meghökkentő néha. Szerintem suliba túlzás a fél kiló alapozó, meg a rúzs... Mert 30 éves korukban olyan ráncos lesz ezektől a bőrük, hogy majd csodálkozni fognak kicsit. Mivel ezek nagyon elősegítik a bőr idő előtti öregedését. Meg észre sem veszik, hogy a nyakuk teljesen más színű, mint az arcuk.
De ezekért a dolgokért szerintem a média a felelős és a szülők. Mert mindenhol azt reklámozzák, hogy mindig tökéletesnek kell lenni minden lánynak/nőnek, csak sajnos sokan nem fogják fel, hogy ezt nem 13 éves korban kellene.
A szülőket sem értem, hogy engedhetik úgy el a lányukat otthonról, ahogy. Hát, de ők tudják.
Én csak alkalmakra szoktam kihúzni a szememet, meg max egy vékony réteg alapozó az arcomra meg a nyakam környéréke. És ez bőven elegendő nekem, és szerintem nem csak a festett haj lehet szép. Sőt...
Szokták mondani nekem, hogy mért nem megyek el bulizni, és azért nem, mert rosszul érzem magam, mert én utálom a piákat, és nem iszom hányásig magam. Úgyis csak én lennék a ciki ember, hogy én miért nem iszom meg miért nem cigizem. Asszem, enélkül is lehetek boldog ember...
Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam
Figyelj, szerintem add fel! :P
Ezzel egyetértek, hogy egyéniség nélküli. Mint a birkák követik egymást az ilyen stílusú kislányok.
Múltkor reggel vártam a Kombinót, és egy olyan velem egykorú, 20 körüli csaj így nézett ki: feszes farmer, övvel még rászorítva, a dereka kilátszott, a husi rálógott az övre, valami apró póló lehetett a szintén épphogy derékig érő dzseki alatt. Még a bugyija is kint volt. Kb. 6°C körül volt.
Chh sztem meg a te felfogásod gusztustalanXDXD
1.alapozót nem használok ugyanis ekcémás a böröm--->BUKTA:D
2.Nem hordok miniszoknyát még nyáron se nemhogy télen---->asszem ez is BUKTA:D
3.Az sztem egyáltalán nem durva ha kihuzom a szemem spirál szájfény rúzs meg körömlakk:D
4.a szökítés sokkal károsabb a hajnak mint a festés:D
5.nem érdekel a húgod!!!!:@
6.NEM VOK A PLÁZACICUSOD:D
Buta vagy! A stílusod miatt mondom ezt, ahogy reagálsz dolgokra. Bocs, de látszik milyen kölyök vagy még!:]
Elgondolkoztam a hozzászólásaidon, majd láttam a korodat...ja, bocs!
Kár, hogy nincs belőled millió! :)
Szerintem, ha így jól érzed magad, ne fogyj le! Ha Téged is zavar, akkor esetleg tegyél ellene. Nagyon barátságos módszerek is vannak, ha az ember beéri lassú fogyással.
Én még csak 22 vagyok, de megdöbbent, hogy a mai tinik meddig merészkednek.
Nem vagyok, szülő, de szerintem nagyon sok múlik anyuka és apuka szigorán is. Elvégre egy 11-13 éves kislánynak miből telik piercingre, szolira, sminkre? Csak a zsebpénzéből vagy a szülők finanszírozzák.
Arról nem beszélve, hogy tavaly lett a párom kisöccse elsőosztályos. Az évnyitón leesett az állam, az egyik osztálytárs (kislány) - ismétlem 7-8 éves elsős - mélyen kivágott átlátszó blúzban, miniszoknyában, sminkben illegette magát! Ez szerintem a legdurvább!!! És ne mondja nekem senki, hogy a gyerek ment el ruhát venni, ő sminkelte ki magát vagy a szülő nem látta, hogy a gyerek mit vett fel! Igenis szerintem a szülőknek kell a sarkukra állni, ha a gyereknek nem tetszik, költözzön. Úgyse teszi meg, hanem elfogadja a szabályokat. Előbb utóbb. Az öcsémmel mi nem mertük ezt megtenni, bár az öcskös feszegette a határokat, de hála szüleinknek, a rokonoknak észheztért.
Szerintem a családnak kell irányítania a gyereket, hogy korának megfelelően viselkedjen.
Oké!:))Nem is akartam összeveszni csak vitázni,veled lehet,mert érveket hozol és megmagyarázod mit miért gondolsz úgy ahogy gondolod!:))
A tinik most sem mások mint x évvel ezelőtt,lázadók ,próbálnak mindenképpen újat hozni ,szerintem egyáltalán nem rosszabbak ,mint mi voltunk!:))
(50%,ennyi a statisztika a tüdőrákban megbetegedetteknél,akik dohányoztak,vagy sem.Innentől fogva nincs bizonyíték a dohányzás ártalmaira nézve,mertugyanúgy sújtja az embereket ,kivétel nélkül ,függetlenül attól dohányoznak vagy sem:D)