Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Női lét fórum

Női lét (beszélgetés)

1 2 3 4
nov. 8. 14:02
Én abban szeretnék hinni, hogy egy transz lány vagyok.
nov. 5. 20:20
Nekem valószínűleg nemi diszfóriám van, ezt már régóta tudom.
nov. 5. 08:12
„Szó szerint lehetetlen nőnek lenni. Gyönyörű vagy, és nagyon okos, mégis azt gondolod, nem vagy elég jó. Mindig kiemelkedőnek kell lenni, de valahogy mégis mindig rosszul csináljuk. Vékonynak kell lenned, de ne legyél túl vékony. És persze soha nem mondhatod, hogy vékony akarsz lenni. Azt kell mondanod, hogy egészséges akarsz lenni, de azért vékonynak is kell lenned. Kell, hogy legyen pénzed, de azért ne kérj több pénzt, mert az túl agresszív. Legyél főnök, de ne legyél gonosz. Vezetővé kell válnod, de nem törheted össze mások elképzeléseit. Szeresd azt, hogy anya vagy, de ne beszélj folyton a gyerekeidről. Karrieristának kell lenned, de mindig figyelned kell mások szükségeire is. Neked kell a férfiak helytelen viselkedésének a következményeit viselned, ami őrültség, de ha rámutatsz erre, azzal vádolnak, hogy panaszkodsz. Csinosnak kell maradnod a férfiak számára, de nem annyira csinosnak, hogy túlságosan csábítsd őket, vagy hogy fenyegess más nőket, mert állítólag a női közösség tagja is vagy. Mindig tűnj ki és légy hálás. Tudd, hogy a rendszer hibás, szóval fogadd el ezt, ugyanakkor légy hálás. Soha ne öregedj meg, ne légy durva, soha ne mutogasd magad, soha ne légy önző, soha ne hibázz, soha ne vallj kudarcot, soha ne mutass félelmet, soha ne tűnj ki a sorból. Túl nehéz! Túl ellentmondásos és senki sem ad neked érmet és nem mond érte köszönetet! És kiderül, hogy nemcsak mindent rosszul csinálsz, de minden a te hibád. Belefáradtam ebbe. Ahogy magamra és más nőkre nézek, és azt látom, hogy gúzsba kötjük magunkat, csak azért hogy az emberek szeressenek. És ha mindez igaz egy nőt ábrázoló babára is, akkor nem is tudom mi lesz velünk.” - Barbie film
nov. 4. 08:03

A legtöbb jóga, pilátesz, zumba és hasonló óra koedukált, csak jellemzően nők választják ezt a mozgásformát. Tehát te is ugyanúgy részt vehetsz rajta.

Ha ennyire női energiákra vágysz, és egész nap nők közt akarsz lenni, válassz olyan munkát, amit jellemzően nők végeznek. Sok ilyen van. Akár fodrász is lehetsz.

nov. 3. 16:28
Sajnos én se női körön, se női jógán nem vehetek részt soha, pedig egy privát órán szívesen részt vennék egyszer.
100. srcrss (válaszként erre: 99. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 2. 11:42

"szükségem van a női energiákra"

Szerezz egy barátnőt.

nov. 2. 11:35
Folyamatosan a nőt létbe vágyom, úgy szeretnék gondolkodni, érezni, viselkedni, kinézni, öltözködni, mint egy nő, arra vágyom, hogy nőként kezeljenek, és a nőt lássák bennem. Szükségem van, hogy nők között lehessek, szükségem van a női energiákra, úgy érzem, hogy engem is az működtet.
98. Enissa (válaszként erre: 97. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 2. 09:32
Fogadd el magad ilyennek, persze ne tütübe járj, de élj úgy, ahogy jól érzed magad, az élet nagyon rövid, hogy azon keseregj, más szeretnél lenni. Merj élni!!!! Minden csoda 3 napig tart, ne mások véleménye legyen a szemed előtt!
97. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 96. - Globus)
nov. 2. 09:21
Mondtam, hogy érzelmi kapcsolatot csak nővel tudok elképzelni.
96. globus (válaszként erre: 93. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 2. 08:54

Ez a nagyobb probléma. Keress olyan társat, aki szintén aszexuális, és így mindegy, hogy milyen nemű, hiszen úgysem történik semmi.

Csupán a női ruhába öltözéshez nem kell társ. Pláne ha ennyi boldoggá tesz.

95. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 94. - Ágio8405)
nov. 2. 08:43
Nincs, de senki nem tudja, hogy aszexuális vagyok, soha senkinek nem mondtam.
94. Ágio8405 (válaszként erre: 93. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 22:31
És van a környezetedben olyan nő aki ennek örül?
nov. 1. 18:01
Ezt egy áldásnak tartom, mert nincs szükségem szexre, és megbízhat bennem egy nő, nem kell úgy tekintenie rám, mint egy férfira.
92. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 90. - Ágio8405)
nov. 1. 17:18
Az sem.
91. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 88. - Enissa)
nov. 1. 17:16
Utánaolvastam, lehet, hogy van, de a nőket soha nem a veszélyes helyekre vezénylik. Pl 2014-es gázai háborúban nők kevesebb, mint 4%-a volt harci beosztásban, 96 %-ban támogató pozícióban voltak.
90. Ágio8405 (válaszként erre: 89. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 17:13
És férfi látványa?
nov. 1. 16:42
Aszexuális vagyok, soha nem vágytam szexre, soha nem fantáziáltam róla, egy meztelen nő látványa soha nem váltott ki belőlem semmit. De érzelmileg a nőkhöz vonzódom.
88. Enissa (válaszként erre: 80. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 16:18

Naja, mert nem láttál még női katonákat?

Csehországban,Lengyelországban, Norvégiában a hadkötelezettség a nőkre is érvényes, vagy lásd Izraelt.

Ennyit az elképzeléseidről.

87. Piroska52 (válaszként erre: 84. - Ágio8405)
nov. 1. 16:08
Erősen hajaz a másik nagy eszetlenre, amelyik nem hajlandó dolgozni.
86. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 84. - Ágio8405)
nov. 1. 13:36
Más oka is van.
85. Ruslan (válaszként erre: 64. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 13:26
Az erőszak nem mindig negatív. Alapvető ösztöne az evolúciónak, amely azért jött létre, hogy a férfi megvédje magát és a családját, eredményesebben és gyorsabban végezze el a munkát. Ennek másfelé történő visszaélése vált negatívvá.
84. Ágio8405 (válaszként erre: 83. - Piroska52)
nov. 1. 13:25
Mert fél hogy fel kéne nőni…. és kimenni a való életbe, nem pedig az álomvilágban elmélkedni.
83. Piroska52 (válaszként erre: 80. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 13:16

Te tényleg nem vagy normális.

Mèrt nem dolgozol.?

82. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 79. - Ágio8405)
nov. 1. 12:42
Huszas éveim vége felé járok, nem dolgozok.
81. Ágio8405 (válaszként erre: 80. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 12:25
Kicsit olvass utána a dolgoknak. Nem egy nő fog fegyvert és öl. Mert ha nem teszi őt ölik meg. Az ellenséges csapatok végig erőszakolják a nőket, gyerekeket sokszor. 😢 Az én nagymamámra is fogtak puskát 14 évesen a háborúban. Az anyja úgy rántotta el alóla amikor lőtt a katona. A nagynénje meg leütötte hátulról, így nem tudott újra lőni, ők pedig el tudtak menekülni. Ébredj fel királyfi.
80. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 78. - Ágio8405)
nov. 1. 12:17

De általában nőt nem szoktak megtámadni.

Viszont háború esetén nőként soha nem fognak arra kényszeríteni, hogy harcolni kelljen, hanem biztonságos helyen fognak elhelyezni.

79. Ágio8405 (válaszként erre: 73. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 11:51

Mi tart vissza? Vannak férfiak akinek ez a perverziójuk, hogy otthon női ruhát vesznek…

Mesélj már kicsit milyen körülmények között élsz? Hány éves vagy? Kivel élsz, dolgozol?

78. Ágio8405 (válaszként erre: 68. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 11:49

[link]

Akkor őt vajon miért támadták meg????🤔

Ja, mert ő nem a te álomvilágodban él hanem a való életben….

77. globus (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 11:46
Bocs, de ennyi sületlenséget összegyűjtve ritkán látni, szinte semmi nem igaz.
76. globus (válaszként erre: 73. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 11:41

Mivel úgyis otthon mosogatsz, ennek tényleg semmi akadálya.

Mondjuk a leírt ruházatot kevesen használjuk e célra :)

1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook