Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Női erotikus fantáziák fórum

Női erotikus fantáziák (beszélgetés)

21. zolo
okt. 15. 09:31
Az már mindjárt nem jó dolog hogy szegyenerzete van az onkielegitestol. Már ez egyfajta szorongás. Itt lelki problémák is lehetnek. Meg kellene értenie ez is egy biológiai vágy. Nem kell szegyelni azt ami jó neki. Van a mikrofon kinézetű játékszer. Ez lehet jobban izgatna. Ezzel csikló izgatás lehet csinálni. Sok nő nem is tud huvelyileg élvezni csak csikloval. Már az is jó dolog, ha a szexről hajlandó veled beszélni.
20. srcrss (válaszként erre: 18. - Görögtánc)
okt. 12. 09:24
:D
19. Brigileo (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 12. 07:46

A szégyenérzet gyerekkori "traumából" van. (szexuálpszichológus mondta nekem, hasonló okok miatt kerestem fel) Teljesen normális, mikor egy kislány lenn hozzáér, mit csinál a szülő? Rákiabál, ne csináld, nem szabad, stb. Emiatt alakul ki a szégyenérzet felnőttkorra, hogy nem érhetsz magadhoz.

Szerintem keressetek fel egy szexuálpszichológust, mindenképp segíteni fog, és olyan dolgokat is feldolgoz majd párod, amiről nem is hitte, hogy probléma lehet.

Vibrátorból is sok féle van, van a "bedugós" fajta, illetve ami csak kívülről stimulál. Valószínűleg nem a megfelelő van neki. Ezzel is lehet kísérletezni.

De az én elsődleges véleményem, hogy keressetek fel egy szakembert, mindenképp segíteni fog :) Szerintem nagyon jó dolog a pszichológus, én is szexualitás miatt kerestem fel, és azóta rengeteg más dolgot is feldolgoztam már. Tényleg segít.

Örülök, hogy ennyire fontos neked a párod még ennyi év után is, ez figyelemreméltó. A kommunikáció a legfontosabb két ember között.

18. Görögtánc (válaszként erre: 10. - Hansika)
okt. 11. 23:07
Azt is ki kell kötni, csak másik szobában. :D
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Brigileo)
okt. 11. 12:56
A vibrátor már többször volt téma söt van is neki egy, de nem szereti. Illetve önkielégítést sem szokott végezni mert utánna szégyenérzete van. Pedig engem nem zavarna sőt inkáb tetszene is. Pedig több helyen is írják, hogy aki rendszeresen végez önkielégítést az valamelyest az orgazmusát is jobban tudja kontrolálni.
16. Brigileo (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 12:47

A női orgazmus nagyon bonyolult. Én besezélgettem pszichológussal erről. A férfiaknál ez szimpla biológia. A nőknél nagyon összetett. Befolyásolja a hangulat, a napi történések, ételek, hormonszintek.. Rengeteg minden. Lehet élete legjobb szexuális élménye, ha nincs ott fejben, nem lesz orgazmus.

Amit én ajánlani tudok, hogy aznap, mikor aktusra kerülne a sor, előtte udvarolj neki (akár kedves szóval, virággal, gyertyával, stb), hogy rá tudjon hangolódni ő is. Persze kell az is, hogy jó napja legyen, munkahelyen, családban stb minden rendben legyen.

Akár vegyél egy jó vibrátort is, lepd meg vele, szerintem egy jó házasságba simán belefér. Pasikat szokta zavarni, de ezt a macsó tempót le lehet vetkőzni, és lehet élvezetes szex közben, előtte-után ha csak a nővel van foglalkozva :)

okt. 11. 12:33

Szia!

Nem a tüzességgel van probléma,havonta abban a páralkalommal az esetek többségében általában ő szokott kezdeményezni. Engem csak az zavar, hogy nem mindég teljes értékű az orgazmusa. Amikor sikerül neki el jutni a csucsra akkor napokig lehet rajta látni, teljesen más, vidám, boldog, huncut.olyan mint ha fel töltődne olyankor boldogsággal, és élet energiával. Olyan jó érzéssel tölt el, én is

boldogabb vagyok tölle. De ha nem sikerül neki csak félig el jutnia akkor nem ilyen vidám.

Ezen szeretnék változtatni.

14. Brigileo (válaszként erre: 13. - PöttyösPanka)
okt. 11. 08:40

Teljes mértékben egyetértek.

Nálunk is libidó különbség van. Fiatalok vagyunk, 2 éve házasok. Eleinte nagyon zavart, azt hittem én nem vagyok kívánatos. De rengeteget beszélgettünk, és mára már elfogadtam, hogy hiába pasi, neki nem fontos a szex. Neki az ölelések, érintések, összebújások sokkal fontosabbak, neki ez az intimitás. Tudom, hogy rossz tapasztalatai voltak előttem, lehet ez okozott neki traumát.

A lényeg a kommunikáció. Mi ezt feldolgoztuk szakember segítségével, és teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, boldogok vagyunk. Természetesen havi 7-8 alkalom azért van is, hogy együtt vagyunk, tehát nem 0.

okt. 11. 08:07
Kedves tőled, hogy számít neked a párod élvezete. Viszont szerintem nem feltétlenül szorul segítségre, mert nem vagyok benne biztos, hogy problémája van. Lehet, hogy csak libidóbeli különbség van köztetek. Te szeretnéd, ha tüzesebb lenne, de ő ilyen. Ebben az esetben csak akkor van probléma, ha te azt csinálsz belőle, például nyomás alá helyezed, mert érezteted vele, hogy ennél azért több kéne.
12. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 11. 07:38
Mit szólnál hozzá, ha valamelyik haverodról fantáziálna? :D
11. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 10. 21:30
10. Hansika (válaszként erre: 9. - Violet18)
okt. 10. 20:01
Amikor kesz vagy a kikötözessel, akkor jön a gyerek, hogy anyu, pisilnem kell....-)))
okt. 10. 19:58

Igen szokott lenni. Múltkor együtt voltunk bulizni. Feltűnt neki h odavagyok a női mellekért... fel is hozta szex közben 🫦🫦🫦

Ha fel akarod dobni a házasságod vegyél szexi fehérneműt kezdetnek... vagy kötözd ki magad az ágyhoz 🤭🤭

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Birebora)
okt. 10. 16:01
Egyébbként Ismétlő néven vagyok fent a Hoxán
okt. 10. 15:56
Na az én hsz.-t törölték. Kár:)
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Globus)
okt. 10. 15:55
Nagyon régóta illyen. De én így szeretem. Csak valahogy jó lenne neki segíteni.
okt. 10. 15:54
Nem vagyok hölgy, de azért leírom a véleményemet: A nők másképp működnek, mint mi férfiak.
okt. 10. 15:53

Lehet valahogy a fórum nyitó státuszát változtatni?

Illetve nem arra vagyok kíváncsi, hogy kinek milyen erotikus fantáziái vannak.

Csak hátha valaki pár tanáccsal tudna segíteni.

az enyemet a mosogatäs gondolata hozza tüzbe...

Näla ez az elöjätek...

2. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
Az a furcsa, hogy 29 év után lett valami furcsa.
okt. 10. 15:41

Sziasztok!

Kíváncsiságból kérdezem a párkapcsolatba élő hölgyektől. Szokott lenni erotikus tartalmú fantáziátok, és esetleg a párotoknak a huncutkodás közbe el is meritek mondani.

29 éve vagyunk házasok a párommal, az utóbbi 5-6 évben kb havi 4-5 alkalom van az együtt létre. Engem előtte is nagyon zavart ha a páromat nem sikerült a csúcsra juttatni. Ez az esetek kb felében mindég sikerül, a többi esetben csak valami gyenge orgazmus szerűség kezdődik de az hirtelen abba is marad. Többször beszélgettünk rólla, hogy mit kéne másképp csinálni. A párom szerint neki nem szokott semmi erotikus dologról fantáziálni. Nekem ez olyan furcsa.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook