Női bajusz ellen mi a leghatásosabb, amitől nem erősödik? (tudásbázis)
10 naponta? Aaaz igen.
Én itthon, magam csinálom, de ki kell várnom a megfelelő alkalmat, mert utána fél napig nem tudok közösségbe menni, kipirosodik. Van úgy, hogy kipattog, de ez kozmetikában is megtörtént, nem igazán használ ellene semmi. Ha ezeket lepátyolgattam róla, egy hónapig okés.
Ha csak pihés, akkor nem csinálnék vele semmit !
A gyantázás után sem lesz kevesebb mindenkinek, és nem is biztos, hogy gyengül.
Én is elhittem-sajnos.
Érzékeny a bőröm, otthon már nem is próbálkozok vele, kozmetikushoz megyek kb 10 naponta.
Nagyon unom már... vagy 20 éve.
Különben olyan klassz ez a női szolidaritás - mivel a bajusz " nem fáj, nem igazán veszem észre ha kinőtt ", már figyelmeztetnek a kolleganők vagy az ismerősök," mehetnél már kozmetikushoz "
Napra nem szivesen állok vele de nem zavar igazán
Anyukámnak, nagymamáimnak nem volt bajusza, de a hajuk is sokkal selymesebb, vékonyabb szálú volt mint apámé, nagyapáimé vagy akár az enyém.
Ha ne adj isten leborotválnám, nem túl sok, csak koromfekete, másnapra ugy járnék, mint a ffiak, borostás lenne ? az azért kevésbé tűnik fájdalmasnak.
nekem nemcsak a hajam a fekete, hanem sajna a bajszom is.
Csipsszel húzom ki, elég hetente 1x.
Néha azért eléggé fáj alig várom hogy őszüljön,d e elrettentő példa édesapám, neki 80-omn felül is koromfekete maradt a bajusza.
Értem én. Neki az ő korában az sem volt baj, ha gyakran kellett kennie, és nem volt tökéletes a látvány. (Nem is használt mindig tükröt.)
Nyilván más és más mindenkinél a szőr, nekem úgy lassan 20 éve volt erősebb a lábamon. Akkor én is krémet használtam, és egyszer epilálták. És valahogy nem nőtt újra sokáig. Majd tél végén megint veszek krémet. :D
Egyszer észrevettem, hogy pihédzik valami az arcomon, de valószínűleg sokan vannak így. Lassan 59 évesen kevésbé zavar a pasik véleménye. :D
Én nagyon nem szeretem csipesszel szedegetni, mindig könnyezek tőle, pedig a szemöldökömet simán kiszedem.
Én gyantázni szeretem otthon, attól nem erősödik mert ugye tőből kitépi. Csak ügyesen kell mert néha lekapom kicsit a felső hámréteget ha nem vigyázok eléggé.
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Mennyi idő alatt tudok 5kg-ot fogyni?(és mi a leghatásosabb módszer)
- Rágcsálók (egér, patkány) elleni leghatásosabb módszer, praktika!?
- Szerinted, melyik a leghatásosabb diéta?:)
- A leghatásosabb tornagyakorlatok fenékre, hasra, combra
- 12 éves lányomat nagyon zavarja, hogy szőrös a lába. Mivel lehetne szíőrteleníteni amitől nem erősödik?