Nőgyógyászok Miskolcon (beszélgetős fórum)
Sziasztok.
Tudtok e nekem ajánlani nőgyógyász szakorvost, a 20 éves lányom számára kellene első vizsgálat lenne.
Sziasztok.
Miskolcon tb alapon a MÁV rendelőbe kihez érdemes menni nőgyógyászati vizsgalatra? Kedves, megerto, jó dokit szeretnék találni..
Tippeket elfogadnek.
Koszi.😊
Szia!
Dr. Cziáky Tamás rendkívül alapos, figyelmes és szakmailag nagyon jó.
Menj el hozzá egyszer magánrendelésre és beszélgess el vele a terveidről.
Sziasztok!
Van esetleg valakinek friss információja Dr Kocsis Norbert Csaba-ról? Sok jót olvastam/hallottam róla, de csak régebbi fórumokon. Frissebb részletek érdekelnének, pl. gondolok itt terhesgondozásra, szülésre, illetve az áraira, stb. Mennyit kér a magánrendelésén, és szülésért?
Mennyire alapos, megbízható? Lehet hívni, el lehet érni, ha baj van? Ilyesmikre gondolok.
Ha valakinek lenne információja, nagyon megköszönném, akár privátban is. Köszönöm.
Üdv mindenkinek.
Sziasztok! :)
Valaki volt mostanában Dr. Vrastyáknál? Minden vizsgálatot (uh, nst) magánban végez? Előre is köszönöm a válaszokat :)
Sziasztok!
Sajnos új nőgyógyászt kell keresnem :( Tudnátok ajánlani valakit Miskolcon?
Köszi előre is! :)
Sziasztok!
Méhpolipom van. Műteni kell. Tudnátok Miskolcon jó nőgyógyászt?
Sziasztok kedves fórumozók!
Jaj de régen jártam itt.😛 2013.03.30-án született meg a kislányom akit Miskolcon a Semmelweis-be született. Volt fogadott orvosom Sikó László személyében akivel nagyon meg voltam és vagyok elégedve,de sajnos már nem tudok bejelintézni hozzá mert elköltözött😕 Így most doki nélkül maradtam😞Gondoltam, hogy akkor megyek Lőköshöz,de már neki is csak magán rendelése van Miskolcon! Esetleg vki itt nem tudna nekem egy jó dokit ajánlani????
Sajnos a kislányom születése után 2,5 évvel lett egy méhen kívüli terhességgem amiben szintén Sikó doktor úr segített,műtöt! Azóta nem tudtam még teherbe esni😕Jó lenne ha a doki esetleg ebbe is tudna segíteni!Köszönöm ha válaszolok! Szép estét mindenkinek😉☺
További ajánlott fórumok:
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Ki tud ajánlani Miskolcon jó nőgyógyászt?
- Jó nőgyógyász Miskolcon
- Tudtok ajánlani jó női nőgyógyászt Miskolcon?
- Miskolcon vagy Szikszón tudnátok olyan magán nőgyógyászt ajánlani, aki nem 100 ezreket kér egy szülés levezetéséért?
- Miskolcon tudna valaki jó nőgyógyászt ajánlani?