Nőgyógyász és páciens kapcsolata (beszélgetés)
:D
Semmi nem történt. Tényleg csak kíváncsiság. Mert van, amit én például megengedek a dokinak magammal szemben, és magamnak is vele szemben, és ezt más furcsának találja. De van olyan is, ami más dokinál természetes, és a hideg kirázna, ha hozzám úgy érne, vagy úgy szólna az orvos.
Hát pl . ha meghív a nyaralójába és megkérdezi elváltál -e már..hm..az gyanús. Az már magasan súrolja az orvos beteg kapcsolat határát.
Mi történt? Vagyis történt valami?
Nem akarok konkrét válaszokat kapni, csak kíváncsi vagyok, hogy kinél mi fér bele (vagy nem fér bele) egy orvos (nem is feltétlen nőgyógyász)-beteg kapcsolatba.
Mennyire lehet közvetlen az orvos? És mennyire lehet az a páciens?
Mit értesz az indokolatlan kérdés és tesi kontaktus alatt?
Nem tudom most taplóság alatt mit értesz, de mindegy is!
Nem tudom azt sem, milyen válaszokat szeretnél kapni, elég nehéz konkrétan meghatározni mi fér bele!
Kapcsolat és egyénfüggő! Nekem egy-két poén belefér(ne) ha nem rokonról lenne szó, egy-két kedves szó, de semmi indokolatlan kérdés vagy testkontaktus! De ezt a helyzet dönti el!
Nem mennék el bulizni pl vagy kávézni az orvossal, mert az már nem orvos-beteg kapcsolat!
Nem férnek bele túlzott bókok sem, max egy "de jól néz ki ma"!
Részemről a tegeződés is furcsa!
Ebben a kérdésben könnyebb azt kifejteni hogy mi nem fér bele, szerintem!
De mi a határ?
Tehát mi fér bele egy orvos-beteg kapcsolatba?
Nem "jófejségről" és lazaságról van szó, mert azt egy tapló is tudja.
Mi az a pont, amikor már nem "sima" orvos-beteg kapcsolat van? Hanem mondjuk baráti?
Elvégre itt egy totálisan intim viszonyról van szó.
Én is sokáig privát jártam nőgyógyászhoz, de tavaly egy ultrahangos vizsgálat után elküldtek a nőgyógyászati szakrendelésre és ott megcsináltattam a vizsgálatokat és kértem a rákszűrést is.
Most már egy vasat sem kapnak tőlem ide megyek ingyen!!!
Az összes nögyógyáasz egy pénzéhes,szóval mindegyik csak a markát nyujtaná igy csak kizárolag csak paciens és orvosi kapcsolatot ápolók velük.
pedig elfogyasztottam már párat :)
Kinek milyen a kapcsolata az orvosával?
Csak kíváncsiság :)
További ajánlott fórumok:
- Dr. Pásztor Norbert szegedi nőgyógyásszal kapcsolatban szeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni
- Ismeri valaki Fehérváron Dr. Hetzel Sándor (remélem jól írtam) nőgyógyászt? Mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? Mire készüljek?
- Milyen tapasztalaitok voltak a ll.számú nőgyógyászati klinikával kapcsolatban?
- Ráckevei nőgyógyászattal, orvosokkal kapcsolatban van-e tapasztalatotok?
- Kinek van tapasztalata Dr. Michelisz László nőgyógyász és természetgyógyásszal kapcsolatban?
- Győrben magánrendel Dr. Szalay László nőgyógyász. Vélemény, tapasztalat vele kapcsolatosan?