Nógrád megyében hol lehet Norbi élelmiszereket vásárolni? (beszélgetős fórum)
Amúgy meg köszi a segítséget mindenkinek. :)
Oké, betty lehet az lesz. :)
Neked meg Metaxa, ha nem bírsz ki nyögni egy értelmes mondatot, légyszi ne szólj bele. ;) Köszi előre..és ez nem off volt, hanem az igazság. Ha Te nem eszerint élsz, akkor ne a Norbis cikkek közt keresgélj, láttad a címét a fórumnak..ott volt, hogy Update..ha zavar a téma, ne nézz bele. Könnyebb lesz a lelkednek. Üdv.
Szia Mencsy!
Gondolom pl Balassagyarmaton is van Biobolt!ott pl biztosan van.
De ha nem, akkor tudok neked szerezni Vácon :) ott van Norbi pékség is :) tudod, már mondtam ;)
Szia!
Tescóba, spárba:kenyér, joghurt, túró-rudi, puding, kakaós-kókuszos keksz!
CBA -ba találni elvétve jó estét szeletet és túró rudit!
Az ország területén lévő itt felsorolt üzletbe lehet norbi kajákat kapni!Üdv:Dália
Vagy írsz rendesen van szólunk a moderátornak.
Hallatlanul szemtelen vagy.
Nem vagyok beteg. A hülyeség reális. Az Öné meg nem megfontolás volt, hogy betegnek kérdezett. Aki meg kérdez, nem bizonyos. De Magának volt hozzámfűzése.
Kapnak segítséget csak nyugalmasan... Addig meg ellehetek.
Te beteg vagy? Akkora hülyeségeket írsz mindenhová, hogy az már fáj.
Ha a kérdésre meg nem tudsz válaszolni, maradj csendben (bocs, ne üsd a billentyűzetet). Mások itt segítséget szeretnének kapni, nem kioktatást.
Az lenne az én nagy kérdésem, hogy Nógrád megyében (főleg Balassagyarmaton) hol lehet kapni bármilyen Norbi élelmiszert? (A liszt nagyon érdekelne..)
Köszönöm előre.
További ajánlott fórumok:
- Havonta vagy több hónapra vásárolsz élelmiszert?
- Azért nem mentem be vásárolni egy élelmiszerboltba, mert...
- Tudja valaki, hogy hol lehet üdülési csekket cipőre vagy ruhaneműre levásárolni Zala megyében?
- Arany pénzcsipeszt szeretnék, hol lehet ilyet vásárolni BAZ megyében?
- Pest megyei piacok - Ki hova jár piacra Pest megyében? Hol érdemes vásárolni?
- Jó nőgyógyász Nógrád megyében?