Nő létemre férfiakkal kimozdulni? Mit gondoltok, kisvárosban élek! (beszélgetés)
Igen vagy ez, vagy az hogy becsajoznak és a csaj áll a haverság útjába, mert velünk tartani már nem akar, de egyedül meg "nem engedi". Emiatt is elkopott 1-2 cimbi.
De pasizni se volt egyszerű a fiú barátok miatt/mellett.
Igen, ez nagyon szar.
Nekem a fősulin volt egy nagyon jó barátom. Hétvégén együtt buliztunk, vasárnap együtt jártunk vissza, én albérletbe, ő kollégiumba. Többször aludt nálam, együtt moziztunk, filmeztünk, vásároltunk, kocsmáztunk..
Majd összejöttem egy sráccal és onnantól vége lett a nagy barátságunknak. Soha nem gondoltam volna, hogy többet akar. Ennek már 16 éve, de még most is eszembe szokott jutni, hogy mi lehet vele. Néha rákeresek közösségi oldalon is, de nincs fent..
Amúgy meg a témához is hozzászólva, nyugodtan járkálj el velük, érezd jól magad, senkinek se tartozol elszámolással!
😃😃😃😃😃
Oszt nem dőlt össze a világ.
Nekem volt fiú barátom. Mondjuk pont hogy nem annak indult a dolog, mert többször hajtott rám a metrón, és randival kezdtük. Érdekes volt, mert tetszettünk egymásnak, és nagyon jól is sikerült a randi, na de kémia, na az oda-vissza nem volt. Nulla. Meg is beszéltük, hogy inkább ezt engedjük el. Mivel csípett, és elhívott a haverjai közé, és végül évekre szóló barátság lett belőle. Aztán vége lett, mert csalódtam benne emberileg, de az már más lapra tartozik.
Viszont szexualitás köztünk SOHA fel sem merült. Tudom, hogy az ő fejében sem. Mert nulla vonzalom volt.
Férfi és nő közt ritkán van barátság. Amikor velem barátkozott egY rendkivül jÓKépű kollegám, végig az volt az érzésem, hogy ha barátnak jó vagyok, de akkor miért em akar velem járni ?,,
Különben férfi társasággal sose mentem el sehova, ha nem volt köztük az, aki udvarolt. Egyszerűen nem láttam értelmét. Én a kettesben menés hive voltam, és
vagyok is jelenleg is
Mozdulj:)
Hogy ki mit gondol, nem érdekelne. Mindenki söprögessen a maga háza tájékán.
Ha pletykálni akarnak rólad, akkor fognak, akár minden alap nélkül is. Viszont engem kevéssé érdekelne, hogy mit mond a szomszéd Mari néni, mert egyrészt ugyan mi köze hozzá, másrészt meg, ugyan milyen következménye lenne, ha elkezdenek pusmogni. Kizárnak az úri társaságból? Vagy leköpnek a piacon?
Mindenkinek csak egy élete van, és azt élje úgy, ahogy neki jó.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Fiatal anyukák, akiknek van kedve egy kicsit kimozdulni a pici nélkül......
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?