Nincs kedvem a szexhez. Mi lehet ennek az oka? (beszélgetés)
Nézd, nekem pontosan ez volt a problémám a párommal. Hiába vagyok férfi, hiába kívánom én is a szexet, végighallgattam.
Megoldottuk a gondjainkat, de nyilván ez két emberes feladat és nem egy ilyen fórumra való a magánélet kiteregetése.
Egyetlen probléma volt, de végül is én engedtem, pontosabban a józan eszem meggyőzött.
Hogyan tervezel vele,ha egy ennyire fontos dologban meg se hallgatja,hogy mit érzel???
ez nem jó alap!
Az lesz a vele tervezésből,hogy ő fog tervezni és megszabni mindent,és te megszoksz vagy megszöksz.
Ha nem tudod elérni nála,hogy ezt megbeszéljétek,akkor nem sok jóra számíthatsz.
Na, rohadtul figyelj rám!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beszéljétek meg! Nektek van jövőtök.
Ha nagyon nem megy, hívjatok fel!
Sokat tudok segíteni.
27 éves vagy, 27-es hozzászólás: szerintem neuro-immunológiai oka van.
Magyarul: túl feszült vagy. Szerintem.
Akkor örülj, mert nem reménytelen a helyzeted.
Szerintem a napi gondok okozzák a problémáidat, esetleg a fogamzásgátló. A gondjaidat csak te tudod megoldani, ha máshogy nem úgy, hogy a párkapcsolatod érdekében bizonyos időre tudatosan félretolod őket. A fogamzásgátló váltása is lehet megoldás.
Vagy a kettő együtt. :)
Szerintem kezdetnek kérj másik fogamzásgátlót. Vagy ha nem jelent gondot, egy fél évig ne szedj semmilyet.
Ha nem segít a dolog, lehet pszichomókust megkérdezni, vagy szexológust.
Lehet lelki oka, stressz, kialvatlanság.
Mióta vagytok együtt?
Nekem is volt ilyen, az exemmel a vége felé. nem akartam, de közben megjött az étvágyam. Rutin szex volt már csak sajna.
A tesi tüneteket is azért produkálod, az agyad nem akarja, ezért lesz "fizikai" bajod is.....
JA de, látom, yadine-t..
a fogamzásgátló befolyásolhatja..
Gyógyszere és szervezete is válogatja kinek melyik hogyan hat..
hagyd abba pár hónapig,de jobb ha fél évig,és nagy eséllyel javulni fog a dolog..
Nekem is volt pár hónapja ilyen "fájdalmas" időszakaom, baromi elvette a kedvemet az egésztől; mondjuk én nem is "erőszakoltam meg" magam, akkor megbeszéltük, hogy inkább hagyjuk, majd csak alakul (persze dokinál voltam, minden rendben volt) stressz, kialvatlanság, téli depi, ezerfele járt az agyam így nem hangolódtam eléggé a szexre és fájt. Most egy picit könnyebb az élet, így már semmi probléma, de egy darabig bennem is bennem volt a félsz, hogy majd megint fájni fog :S
Ami a foggátlót illeti, én Gracialt szedek, nálam fokozta az "étvágyat"
További ajánlott fórumok:
- Miért nincs kedve a pasinak a szexhez?
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Nincs kedvem semmihez vagytok így?
- Mit tegyek, ha nincs erőm, se kedvem edzeni?
- Bevallom, rohadtul nincs kedvem ma főzni. 🙈🥺
- Le lehet fagyasztani a kacsahájat?Sokat leszedtem a húsról, de most nincs kedvem kisütni.