Nézitek most a vacsora csatát? L.Lilla főz(?!) (beszélgetés)
Mennyire idetlen ez a Gallusz Niki...Nem?
Nem tudom miert, de valamiert nagyon nem birom...
Mert Ő a "Labancz Lilla":))
És még Benkő is udvarolt neki...:)
Szóval: CELEB
Egyébként én sem értem mitől "sztár"
Tudjátok ettől a filmtől még az is jobb volt mikor főzött!
(Alom.net) éppen most van a Tvben...Lillácska "alakítása" kritikán aluli.
Az, hogy CSODÁLATOS, azért írtam, mert negyed óra alatt legalább 25-ször mondta. Minden második szava az volt. Az első egy förtelmes röhögés.
Röhögés...csodálatos...narrátor...röhögés...csodálatos...narrátor
Ilyent hallottam.
Sajnos most is ezt kell hallgatnom, de most kellemesebb a hang. (nem nézem, nem érdekel, csak hallgatnom kell a hátam mögül) :(
Ezen a héten rosszul választották a szereplöket.
Hal a Tortán most jobb a társaság.
jó volt a szerkója is...
jól fogalmaztál,csodálatos színvonalas szereplő...
Semmi mást nem hallani, csak a kényszeredett röhögését, vagy azt hogy "CSODÁLATOS".
Hallgatom vagy 20 perce, és azóta ez megy!
Nem hiszem, hogy normális ez a nő! Be lenne lőve? De ennyire? Nagyon gáz, az biztos!
Ma Tóth Gabi főz...
hát...olyan mintha "be lenne lőve"...
Sziasztok!
A Hal a Tortán engem felháborított olyan szinten, hogy kikapvsoltam a tv-t!!!!
De ha valaki nem tud főzni,akkor ne vállaljon el egy ilyen szereplést.
És ah valaki szerepel,akkor sem kell játszanai az eszét!
Ott volt G.Berni is,aki ugyebár ismertebb mint Lilla,mégsem játszotta magát...
Sziasztok!
Hát az ez gáz akkor mit szolnátok a Hal a tortán c.müsorhoz.Az gáz......( Nem nézem csak bele kukkantottam).Viszont a Vacsoracsata vendégei kulturáltak még L.Lilla is!Szegény tényleg nem tud fözni,de ez még nem bün.Én se tudtam fözni csak akkor tanultam meg mikor férjhez mentem.
És mégis megtanultam.L-Lilla is meg fog tanulni fözni.Az,hogy minden rozsaszin az meg izlés kérdése.De nagyon meg akart felelni és igyekezett.Ezt kell nézni.
Mi együtt néztük a párommal, egy ideig csak feszengett, aztán megkérdezte: nem nyomhatnám el, mert már nagyon idegesít ez a nő...
Na de miből lenne BMW, ha nem vállalna el mindent, amihez dunsztja sincs, nem?
Ezek alap dolgok szerintem, még akkor is ha nem tud valaki főzni ez tény...
Egy kisgyerek is tudja mi miben található....de vannak emberek akik nem tudják hogy kell fogni egy reszelőt..stb...az este az a csaj reszelt valamit de ahogy fogta a kezében a reszelőt...szinte fájt...
Nekem nem azzal van bajom, ha valaki valamihez nem ért. Van olyan. De azt nem értem, minek ezt fitogtatni?
Nem kedvelem Hargitay Beát, de amikor a Hal a tortánban elvállalt egy hetet, elment egy étterembe, és egy hétig minden nap megcsinálta azt a menüt, amit majd a vendégeinek szánt.
Hogy ne rajtuk kísérletezzen. És nagyon jól is sikerült a vacsorája, midenki dicsérte.
Engem nem tanított anyu főzni de egyedül muszály volt rá jönnöm...
Nem ismerem ezt a csajt és nem akarok szemét lenni..de a műsor előtt legalább megtanulhatta volna mi merre meddig...a teríték borzalom volt....mintha egy 5 éves kislány terített volna...szép a pink és rózsaszin de szerintem olyan gyerekes...volt azok a virág alaku tányérok..én ott nem tudtam volna enni...
Sziasztok!
Nekem az az érdekes, hogy van az a pénz, amiért nem csak magát járatja le valaki azzal, hogy mennyire tök hülye a konyhában, de még az édesanyját, nagymamáját is lejáratja egyben.
Mert ha belegondolok, abban, hogy egy huszonéves nő nem tudja, mi micsoda, azzal a felmenőiről is kiállít egy szegénységi bizonyítványt.
Mi az, hogy anyuka-nagymama soha nem mutatott meg semmit a kislánynak?