Tudnátok ajánlani egy jó neurológust, aki kifejezetten az epilepszia kezelésére szakosodott? (tudásbázis kérdés)
Dr. Kissevich Horváth Tamás gyermekneurológus, Székesfehérváron.
Dr. Vados Mariann, szintén ott.
Illetve anyám biztos tudna még neveket mondani Pesten is mert az öcsémmel oda járt. Ha még nem találtál majd rákérdezek.
Jó csak vicceltem, mert régen láttalak, megörültem neked.
Bocsi.
Egyébként igazad van!
Közép-Európa legjobb gyermekneurológusa címmel büszkélkedhet.
Ez azért sokat mond el róla.
És ez nem vicc.
Szia.
Ezzel vitatkoznék, de csak azért, mert mindenkinek a sajátja a legjobb:-))))
Egyébként csak vicceltem!
A Szent-Ĺaszló kórházban dolgozik a legjobb gyerek neurológus.
Ha kell elküldöm privátban.
Szia.
Igen, sajnos tudnék, de közel sem biztos, hogy megfelelne neked. Mivel mi Balassagyarmatra és Nyíregyházára is járunk neurolőgushoz, ez már rögtön kettő, de megye, város nélkül meghatározás nélkül igen nehéz bárkit is ajánlani.
Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy jó neurológust aki kifejezetten az epilepszia kezelésére szakosodott? (egy 8 éves kislánynak szeretnénk találni egy kedves és a szülőket jó és hasznos tanácsokkal ellátó neurológust)
Köszönjük előre is
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Egyetemen epilepsziásként
- Finom zöldségételek, azoknak akik nem kifejezetten salátakedvelők
- Bezártság, kapcsolatok - epilepszia
- Tudnátok nekem kifejezetten stresszoldásra gyereknek szedhető vitamin készítményeket? 8 éves gyereknek