Netszex és társaik...? (beszélgetés)
Abban az esetben nincs, hogy ha pár perc után iderohan az illető, hogy "élőben" fejezhessük be.
Vagy ha épp itt van a másik szobában, kezdésnek még belefér :P
Ilyen dolgokra nem nagyon mozdul meg.:D Bár valakinek gondolom ez is megteszi.
Jobb az élő.
Szerintem is tök normális dolog. Ha nem tartanám annak, akkor én magam sem mentem volna bele egy hasonlóba. :)
Persze azért nagyon nem mindegy, hogy kit nézegetsz.
Vagy ha esetleg Te is küldesz magadról valamit, akkor meg végképp nem mindegy, hogy kinek küldöd. Szóval csak óvatosan.
Kedves Yellow-girl!
Szerintem tök normális dolog. Persze mértékkel, az nyilván nem egészséges, ha más módon viszont nincs... De sokminden kiderülhet, pl van-e a másiknak fantáziája, adni is akar-e vagy csak kapni, stb... Szóval akár hasznos is lehet a szexről a neten beszélgetni, virtuálisan pettingelni. :)
De képet csak olyannal ossz meg, akit ismersz és tudod, hogy nem fog visszaélni vele! Vagy inkább senkivel, mert ugye soha nem lehet tudni. A megbízható embernek is lehet egy nem megbízható barátja, stb, aki visszaélhet a képpel. Úgyhogy ezzel óvatosan!
Sok sikert! :) És azért tartsd szem előtt, hogy a virtuális és a gyakorlati szex között meglegyen az egészséges egyensúly: inkább az utóbbi legyen több! ;)
Ha valaki talál rólam meztelen képet a neten, és kedve szottyan kiverni a farkát, ám legyen.
Áldásom rá.
Mi gondoltok arról, hogyha egy lány/nő megnézi a netes ismerősének a meztelen képét pl, vagy éppen alsónadrágosat, vagy szexről, önkielégítésről beszélgetnek?
Csináltatok/csinálnátok ehhez hasonlót?
További ajánlott fórumok:
- Miért közösítik ki a gyerekek a visszahúzódóbb társaikat?
- Babykomp és társaik
- A szobakutyáknak tényleg többféle oltást kell kapniuk, mint kerti társaiknak?
- Programozók (C, C++, C#, Java, Python, Javascript, PHP(, HTML) és társaik)
- Diópótló és társaik
- Budapesten hol kapható a Mókusok és Társaik a lakásban című könyv?