Nemrég váltottam Lyndinette 20-ról Yasminelle fog. gátlóra. Lehet tőle pattanásos bőr? (tudásbázis)
Lehet már így marad.Nekem a diane szedése alatt bababőröm volt,a yasminellénél már volt néhány miteszer és 1-2 patti.Szeptember óta nem szedek semmit,azóta látványosan zsírosabb,problémásabb.
Viszont én a helyedbe orvosahoz mennék,mert neked a leírás alapján aknéid vannak.Lehet semmi gond,csak így reagál a váltásra a szervezeted,de lehet a hormonjaid "őrültek" meg.Ha nem csak 1-2 van,hanem sok,akkor menj el,biztos ami biztos.
Én anno Diane-t szedtem,majd áttértem a Yasminellére.Akkor mondta a dokim,hogy ha gyógyszer előtt pattanásos voltam,számítsak rá,hogy megint előjöhetnek,mert a diane "bőrszépítő" is,nagyobb hormon adaggal,a yasminelleben meg nagyon kevés hormon van.
Nem lehet,hogy nálad is ez a helyzet?
Anno két éve, én is pont Lyndinette20-ról váltottam Yasminelle, de nekem nem volt gondom.
Feltétlenül menj el dokihoz. Átérzem a helyzeted, szeptemberben lesz a mi esküvőnk is. Majd írj, mit mondott! Fel a fejjel, addig elmúlik!