Nem vagyok neki elég fontos? (beszélgetős fórum)
Arra még nem volt példa, hogy nem az jött, amire számítottál?
Tudod mi az abszolút pech?
Hepehupás úton 2 hepe egymás után! :)
Ebből?
Szó szerint arra amit ír.Ne tulajdoníts neki hátsó szándékot.
Fáradt - ennyi.
Legfeljebb, ha a Nap tüze elnyeli a Földet:)
2012....hmmm:)
Ritka, de nem lehetetlen. Szerintem az embereknek (nők, férfiak egyaránt) kezd csömörük lenni ettől a fene nagy szabadságtól, "mindenkit megkaphatok" érzéstől.
Tuti, hogy ők is vágynak (mondjuk 1% :D :D) olyan nőre, akin még nem ment végig a város ahol él, nem a bankszámlára hajt és esetleg még főzni is tud.....
De tudod, amíg a nők ilyen laza erkölcsűek lesznek és ágyból ágyba vándorolnak, addig a pasik is a könnyebb utat választják, kivéve az 1% :)
Ezt csak a naív 16 évesek gondolják így.......
Egy felnőtt, érett, párkapcsolatban érett nő igenis felelősséget kell, hogy vállaljon a tetteiért és a gondolataiért is!
Figyelj!
Te önmagadnak elég fontos vagy?
Írtam is a pszichopatákról - a szó patológiás, tehát nem gúnyolódós hangvételű értelmében - egy fórumon.
Aztán még lehet, én is az vagyok:)
Ezért vagyok én nagy híve annak, hogy nem kell mindenkinek gyerek, sőt....
Jó lenne több okból is, ha megállna ez a népességszaporulat, mert a mostani társadalmi lehetőségek között majdhogynem lehetetlen egy normális felnőttet nevelni.
Sajnos nem!
Ezek a nagy túlélők.
Hidd el - az ostobákhoz hasonlóan - ha 50 évig egyetlen példányuk se születne, még akkor is bőven lenne belőlük! :(
Igazad van!
Azonban vannak olyanok is, akik imádnak "kétéltűek" lenni!
Ők akkor is hazudnak, ha annak semmi értelme. Akkor is, ha nyugodtan mondhatnának igazat is, sőt még jobban is járnának azzal.
Ők a megrögzött hazudozók, akinek lételeme a másik átverése, a hazudozás minden áron, minden helyzetben.
Dehogy egyszerűbb.. mindenkit becsapni (önmagunkat is), minden hazugságot kiagyalni, utána mindig képben lenni, nehogy elszóld magad, stb stb... nem hiszem el, hogy ez egyszerűbb, mint leülni és azt mondani, hogy nekem ez nem jó, Te hogy gondolod, mit szeretnénk, hogyan tovább....
Nem a tisztesség miatt nem csinálják ezt sokan, hanem kényelemből. A ház, a biztonság, a pénz jó, meg persze a gyerek is ott van, ugyan már, hova mennék, kezdenék mindent elölről.... Akkor viszont ha ez kell, akkor maradjon kussba és tegye a dolgát. Vagy-vagy.....
Az, hogy te mit szeretnél, mit tartasz jónak, mit elfogadhatónak, az csak tőled, a te döntésedtől függ.
Mások, másként döntenek,...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Nem vagyok fontos neki? Mit jelent ha azonnal válaszol az üzeneteimre, de semlegesen?
- Fontos vagyok neki vagy ez semmit sem jelent? (itt a beszélgetésünk)
- Meghivtak rokonaim Németo.-ba és barátom nagyon kiakadt, azt mondta, nem vagyok neki fontos és ezért lépek le..
- Miért nem foglalkozik velem, ha állítása szerint fontos vagyok neki?
- Ha nem engedi, hogy nyilvánosan szeressem, akkor kihasználna vagy nem vagyok fontos neki?