Nem tudom letölteni az MSN új verzióját.Mit tegyek? (tudásbázis)
Amúgy már indult egy hasonló fórum,ez bizonyos időközönként megismétlődik?
De olyan sz@r volt,hogy belépni se engedett....
Huuuuuu,mennyire igazad van,basszus,én is most jöttem rá,hogy a start menü!!!!
Amúgy már azt se tudtam mi a fenét csináljak,nyomkodtam mindent össze vissza,de egyelőre,úgy látszik sikerüüüüüüült!
De azért nem akarom elkiabálni nagyon,bármikor adódhatik újra ilyen,én meg nem vagyok egy webzseni,sajnos:S.
tüntesd el az összeset. indítsd újra a gépet.
másold ezt a linket a böngészőbe:
felugrik egy ablak, válaszd a Mentést (lehetőleg az asztalra, vagy valahova ahol megtalálod).
utána duplakattintással indítsd el.
Szia,ott a következők vannak:
-Windows Live bejelentkezési segéd
-Windows Live Essentials
-Windows Live feltöltőeszköz
Én is így jártam,
menj rá erre: [link]
és kezdd el letölteni, de szakítsd meg.
A második fog sikerülni, kattints a "Próbáld meg újból"-ra, és hülyén hangzik, de a második fog sikerülni, az első nem...ez le is van írva...
Azt írja ki állandóan,hogy a telepítés megszakadt.
Elkezdi telepíteni,de mindig ugyanez a vége,akárhányszor próbálom:(
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudom letölteni a HP szolgáltatóközpontot?
- Néhány hónapja lett újratelepítve a gépem.Mostanában nem tudok letölteni programokat.Mit tegyek?
- Már rengeteg alkalommal próbáltam letölteni Messengert, de soha nem sikerül.Más programot sikerült letöltenem.Mit tegyek?
- A fényképezőgépről szeretném letölteni a képeket, viszont nem csatlakozik a számítógéphez, mit tegyek?
- Kodak C142 fényképezőgépről nem tudom a videókat letölteni, mert azt irja ki, hogy "nincs elég memória a művelet befejezéséhez. Mit tegyek?
- Amikor hangos könyvet akarok letölteni, nem kérdez rá hogy mentem vagy megnyitom a fájlt, hanem automatikusan megnyitja mit tegyek?