Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem tudok sütni, valahogy nincs hozzá érzékem. Sajnos! fórum

Nem tudok sütni, valahogy nincs hozzá érzékem. Sajnos! (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

7. Myra
tegnapelőtt 23:44
Kezd el és gyakorolj
tegnapelőtt 19:43

Ezzel a keksszel kezdheted. Nagyon egyszerű és finom, alig kell bele valami.Ráadásul tej- és tojásmentesen étkező vendégeknek is jó)

30 dkg liszt

10 dkg cukor

20 dkg tejmentes margarin

egy csipet só

Először összedolgozod lisztet,cukrot, sót. Utána hozzáadod a margarint és összegyúrod vele. Lisztezett deszkán nem túl vékonyra kinyújtod ,és sütiszaggatóval formákat szúrsz ki belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe teszed, és 180 fokosra melegített sütőben 25 percig sütöd.

tegnapelőtt 19:32
én sem vagyok cukrász sajnos
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:53

Manapság már nem is érzék kell hozzá, hanem youtube csatorna. Recepteknél megadják a pontos adagot, mutatja lépésről lépésre mit csinál és magyaráz. Elronthatatlan.

Ha félsz hogy rossz receptet adnak meg, nézd meg a kommenteket is mielőtt belefogsz.

Nem kell mindent megsütni. Számtalan sütés nélküli édességet is lehet találni és kitalálni is. Én is ezt szeretem inkább mert egyszerűbb és egészségesebb mint a hőkezelt cukros-lisztes katyvasz.

3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:06

Recept kell,aztán kicsiben ,egyszerűen elkezdeni.

Ha van/ lenne kedved.

tegnapelőtt 08:25

Lényeg, hogy kedved van-e! Ha van, akkor hajrá! Egy idő után menni fog. És nem szégyen elrontani.

Ha nincs kedved hozzá, akkor viszont ne gyötörd magad vele. Nem kell mindenkinek mindenhez értenie. Igaz, hogy a házi süti az igazi, de van, amikor többet ér a lelked nyugalma, és most már nagyon finom sütiket lehet kapni boltban, cukrászdában.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook