Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem tudok sütni, valahogy nincs hozzá érzékem. Sajnos! fórum

Nem tudok sütni, valahogy nincs hozzá érzékem. Sajnos! (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

7. Myra
dec. 23. 23:44
Kezd el és gyakorolj
dec. 23. 19:43

Ezzel a keksszel kezdheted. Nagyon egyszerű és finom, alig kell bele valami.Ráadásul tej- és tojásmentesen étkező vendégeknek is jó)

30 dkg liszt

10 dkg cukor

20 dkg tejmentes margarin

egy csipet só

Először összedolgozod lisztet,cukrot, sót. Utána hozzáadod a margarint és összegyúrod vele. Lisztezett deszkán nem túl vékonyra kinyújtod ,és sütiszaggatóval formákat szúrsz ki belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe teszed, és 180 fokosra melegített sütőben 25 percig sütöd.

dec. 23. 19:32
én sem vagyok cukrász sajnos
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 23. 13:53

Manapság már nem is érzék kell hozzá, hanem youtube csatorna. Recepteknél megadják a pontos adagot, mutatja lépésről lépésre mit csinál és magyaráz. Elronthatatlan.

Ha félsz hogy rossz receptet adnak meg, nézd meg a kommenteket is mielőtt belefogsz.

Nem kell mindent megsütni. Számtalan sütés nélküli édességet is lehet találni és kitalálni is. Én is ezt szeretem inkább mert egyszerűbb és egészségesebb mint a hőkezelt cukros-lisztes katyvasz.

3. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 23. 13:06

Recept kell,aztán kicsiben ,egyszerűen elkezdeni.

Ha van/ lenne kedved.

dec. 23. 08:25

Lényeg, hogy kedved van-e! Ha van, akkor hajrá! Egy idő után menni fog. És nem szégyen elrontani.

Ha nincs kedved hozzá, akkor viszont ne gyötörd magad vele. Nem kell mindenkinek mindenhez értenie. Igaz, hogy a házi süti az igazi, de van, amikor többet ér a lelked nyugalma, és most már nagyon finom sütiket lehet kapni boltban, cukrászdában.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook