Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Nem tudok mit kezdeni egy férfival, amikor sír. Nagyon... fórum

Nem tudok mit kezdeni egy férfival, amikor sír. Nagyon... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. lolita2112 (válaszként erre: 10. - Apeeng)
jún. 8. 02:48
nagyon megertlek,mert tenyleg nagyon szomoru dolog ez,en is eltem 2 szegeny orszagban is.
máj. 21. 12:57
Ez komoly, szerintem örülni kéne, hogy vannak érzelmei és érzései, és hogy nem fél kimutatni. Bocsánat, de milyen nő az ilyen, aki ennek nem örül? Na, az ilyen nők miatt nincsenek érzelmei és érzései egy férfinak, vagy emiatt nem mutatja ki, mivel az nem férfias. Pedig az.
11. michelle.r (válaszként erre: 9. - Alinka01)
máj. 21. 11:53
Nem hibáztatom azt a nőt, aki nem tud ezzel mit kezdeni. De azt hiszem, egy vigasztaló ölelés akkor is nagy segítség. Talán még kezelni is nagyobb kedve lesz a pasinak, ha érzi, hogy megvetés helyett támogatást kap.
10. apeeng
máj. 19. 22:52

Dolgoztam néhány szegény országban, távol Magyarországtól. Rég volt, de most is könnyezem, ha látom a vátozatlan szegénységet, főleg az Aljazeerán...

pasi vagyok, de a mérhetetlen szegénység bizony megríkat.

9. alinka01 (válaszként erre: 8. - Michelle.r)
máj. 18. 14:45
Tetszik, amit írsz! De hidd el, van amikor azért nem tud a férfival együtt élő nő mit kezdeni annak sírdogálásával, mert az pl. az érzelmi "visszamaradottságra" utal. Hogy nem végzett el rendesen mondjuk egy gyászmunkát, hanem beleragadt az önsajnálattá váló bánatba.
máj. 18. 13:29
Ha előtted sír, akkor gondolom elég közeli a kapcsolat. Nem kell vele semmit kezdened, elég ha átöleled és nem szólsz egy szót sem.
7. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - Lolita2112)
máj. 18. 09:38
Az azért érdekes... Egy hozzád közeli férfi sem veszített el valakit, ami fájt volna neki? Vagy elérzékenyülni akár egy sport esemény sikerén... Azért férfiak is tudnak sírni és ezzel nincs is gond. Simán meg van az az élethelyzet amikor természetes, hogy egy férfi is sír.
máj. 18. 08:32
Milyen gyakorisággal látod őt sírni? És általában miért sír? Sajnál valakit? Esetleg magát sajnáltatja? Vagy meghatódik egy romantikus film láttán?
máj. 18. 07:38
Vannak érzelmei neki is.
máj. 18. 06:58
Számomra is nehéz egy ilyen szituáció.
máj. 18. 03:06
szemely szerint meg sose lattam ferfit sirni!
máj. 17. 22:49
Kérdés, hogy miért sír az a férfi (vagy nő)?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook