Nem tudok képeket feltölteni a Facebook-ra, segítenétek? (tudásbázis kérdés)
Most nekem akadt problémám a facebook-al.
Mondhatni rutinos képfeltöltő vagyok odafent, most mégsem jutok vele egyről a kettőre, már legalább egy hete. Fénykép/videó hozzáadása aztán Fénykép/videó feltöltése ezután tallózás, és kiválasztom a feltölteni kívánt képet a listából, de ezután csak egyfolytában tölt az oldal 30,de akár 60 percig is küszködik ugyanannak a képnek a feltöltésével, és semmi eredménye. Miért ?
fogalmam sincs... mondom a laptopomról nem tudtam feltölteni képet, de a párom asztali gépéről igen, sőt még a laptopomról is ha a munkahelyemen csatlakozom a hálózatra. :) bárhova máshova én is tudok feltölteni képet...
nem is értem én ezt...
nem tudom ilyen nálam is szokott lenni! Nem tudtam én em profilképet váltani a napokban. Azt vettem észre, h a mobilnetes laptopommal nem csinál semmit, viszont ha az itthoni vagy a munkahelyi rendszerre csatlakozom, akkor feltölti a képet. Lehet, h az internet sebességével van összefüggésben??
Én is tisztára kivagyok ettől amúgy...:((
A kép mérete és formátuma jó, szóval nem nagyobb 4 megánál, sőt egész kicsit is próbáltam (10 kbyte.ost) Egyszerüen csak tölti-tölti de semmit sem csinál végül :(
Megőőőőrülök tőle :) A böngészőm: Internet Explorer 8-as és Mozilla Firefox 3.6.
Elvileg azt írja mindkettővel mennie kéne..
Mi lehet a baj?
Szia!
Sikerült? :-)
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudok képeket feltölteni az oldalamra?
- Nem tudok képeket feltölteni az iwiwre, mit csináljak, akárhogy próbálom nem megy?
- Nem tudom feltölteni a fényképezőgépről a képeket, mert kevés a szabad memória. Mit tudok csinálni?
- Hogy tudok videót feltölteni? Nem engedi, csak a képeket
- Miért nem tudok a Facebook-on beszélgetni és képet feltölteni?
- Hogyan tudok nagy méretű fájlt feltölteni Facebook-ra?