Nem tudok aludni! (beszélgetés)
Sajnos, én már nem vagyok fiatal....És egész életemben dolgoztam....
Rendben, lehet, hogy nekem kevesebb alvás elég. De szerintem felnőtt embernek csak elég hét óra alvás naponta. És az, ha valaki lefekszik 9-kor, aztán az éjszaka közepén felébred, és nem tud visszaaludni, ennek a bizonyítéka. Tabletták helyett ikább át kellene alakítania az alvás-ébrenlét ritmusát.
Nekem fura ez a topic. Én soha nem aludtam 5 óránál többet naponta, és az is soknak tűnik nekem. Annyi mindent lehet csinálni alvás helyett.
Nekem az is furcsa, hogy felnőtt ember este 9-kor lefekszik aludni. Nekem akkor kezdődik az élet.:) A nap legszebb része az este, akkor érzem magam a legjobban. Ezt átaludni?
Képzeld,átköltöztünk másik szobába és sokkal jobban alszok(még a párom is)!Nekem eleinte a HOVA vált be,de egy hét után már semmit nem ért.
Régebben szedtem Remeront is,de attól meg híztam 20 kilót és az nagyon keményen kiütött 3perc alatt.Képes voltam24órát végig aludni és utána is hulla voltam.Szerintem fordulj orvoshoz,de ne engedd,hogy valami bivaly erős gyogykót írjon fel.
Szia!
Hogy bírod? Én kezdek nagyon kimerülni, egyik reggel úgy keltem, hogy fájt a szívem. Nagyon elkeseredett vagyok, a Sedatif PC semmit sem ért, öt napja szedem, és semmi javulás. A múlt éjjel f9-től 11-ig aludtam, majd 4 körül dőlhettem valamikor ki újra. :(( Lassan orvoshoz fogok fordulni.
Sziasztok!
Én is ugyanígy vagyok,ahogy lefekszem elkezd kattogni az agyam minden hülyeségen,néha még a fiamhoz is be megyek,mert minden hülyeség eszembe jut,hogy mi történhet vele.sokszor éjjel 2-3kor tudok elaludni és ez nagyon megterhelő:(
Levendulát milyen formában?
Ma veszek ilyen szert, és este kipróbálom feltétlenül.
homeopátiás szert ajánlok!!!
sedatif pc
900-1000 ft körül van 40 szem.garantáltan jól alszol!!! Nincs semmi hozzászokás!!!Ez csakis gyógynövény.Én próbáltam nagyon bevált!!!
Levendulát próbáltad már?
A franciák nem hiába hívják álommanónak!!!:)
citromfű, macskagyökér, borsmenta tea. Nagyon jó!!!!
Úgy értem, összekeverve..
Sziasztok!
Nem tudok aludni.:(
Két hete minden hajnalban 1 órakor felkelek. Van, hogy ezután pörög az agyam a melón, vagy valami más témán, kivesézem, néha felhúzom magam rajta, hogy már végiggondoltam minden megoldást, elég, alvás, de nem megy. :( Van, hogy kimegyek a nappaliba olvasni, van, hogy félig alva, félig ébren álmodok valami baromságot. Lassan két hete megy ez. Általában 9-10 között fekszek le, tehát nem pihenem ki magam, napközben mégsem vagyok álmos, néha a szemem ég, de semmi koncentrációs gondom nincs. Nem tudom, mi van velem, mert nincs különösebb stresszes időszakom, a melóban minden rendben, a férjemmel sincs semmi gondom.
Segítsetek, ha tudtok!
Már kipróbáltam a kamillateát, söröztem is egyik este, de semmi változás. :(((
További ajánlott fórumok:
- Bevettem egy csomó altatót már, de nem segít, nem tudok aludni. Mit tegyek?
- Nem tudok zajban aludni
- Macskámtól nem tudok aludni, hajnalban nyávog és nagyon idegesít. Mit lehetne tenni?
- Nem tudok aludni
- Nem tudok aludni, unatkozok
- Hogy oldjam meg? Macskáktól nem tudok aludni, de ha kizárom őket, kaparják az ajtót és a kutya rosszul van, mert nincs levegő.