Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Nem szeretem, ha valaki a műtéti hegeivel “haknizik”,... fórum

Nem szeretem, ha valaki a műtéti hegeivel “haknizik”,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Channa*)
tegnap 23:36

Akkor miért veszed magadra? Menet közben több hozzászólásban tisztáztuk, hogy miről van szó pontosan. Alig van ember, akinek ne lenne hege, akár önszántából fekszik kés alá, akár a sors küldi oda.

Ne mondd, hogy nem találkoztál még emberrel, aki licitál, hogy képzeld velem ez történt, majd a másik, hogy az semmi, velem meg ez!

Jól írod, a barátnőd. Neked. A férjed, bizonyos embereknek. De szerintem nem rántja elő a Lidl-ben a pénztárosnak.

Azt beláthatnád, hogy akkor is meredek volt ide keverni azokat, akik testi fogyatékossággal élnek, és ilyesmikkel vádolni.

Egyszerűen csak nem bírja mindenki, és nem is kiváncsi rá feltétlenül (vizuálisan), kinek milyen műtétje volt.

Nincs face-em:) a véleményem nem változott, számomra érthetetlen a mások ilyen szintű lerohanása a testi bajaimmal. Elfogadom a pisi tesztet cserében ;), de nekem meg az nem gond. Arról az jut eszembe, érkezik egy csöppség. Nem a vizelet… nem vagyunk egyformák.

14. Zitu3
tegnap 23:21
Engem a heges képek nem zavarnak. Viszont a két csíkos pisitesztek igen.
13. Hansika (válaszként erre: 4. - Channa*)
tegnap 22:44
Egyetertek a szavaiddal.
12. Channa* (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 22:02

Hát nem tudom...

Itt a hoxán is kitesszük a hegeinkről a képet, majd levesszük vagy nem.

Miért ne fotózhatnám le a friss sebemet és küldhetem el pl. a férjemnek vagy a barátnőmnek vagy bárkinek?

A férjemnek most volt térdprotézis műtétje, és ő is megmutatja a sebét bizonyos ismerősöknek.

Amikor kivették a pajzsmirigyemet, egy idő után nem hordtam már sálat, illetve az irodában se volt a nyakamon semmi. És nem hakniztam. Örültem, hogy nem ér hozzá semmi.

Mennyivel jobb, amikor valaki a pisis tesztet rakja ide ki? Vagy a frissen nagyobbított melleit, vagy az átszabott orrát, felfújt száját? Na, ez a haknizás szerintem.

Meg az is haknizik, aki ki ír ilyen vallomásokat és abban tetszeleg, hogy ő mennyivel jobb mert nem haknizik a hegeivel, bezzeg kibeszél fűt-fát. De szép tulajdonság;)

Én meg kikerekítem a témát, fújjj!

Ha valaki mutogatja pl. az fb-n a friss műtéti hegét, akkor tekerd tovább.

11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Panna.33)
tegnap 21:10
Mai eset, ügyfél. Megmutatta, miért nem tudott jönni. És a beszámoló sem maradt el, részletekbe menően. Szerintem ez nem tartozik másra, főként a kettőnk nexusában.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - K-né Zsóka)
tegnap 21:06
Pontosan, a frissen vágott sebek mutogatása számomra “sok”
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Channa*)
tegnap 21:04

Hű de meglódult a fantáziád. Becsövezett, minden féle színű hegek, friss varratok, csak így előkapva a telefont, hogy “nézd”.

Elég furcsa ember vagy, ha két mondatból azt gondolod, valaki bodyshamingel, meg fúj és hasonlók. Te kerekíted ki a történetet, és szokásodhoz híven úgy, hogy másokat teljesen torz színben tüntess fel. Mondjuk ha bizonytalan vagy, hogy két mondatban konkrétan mit nem sikerült leírni, akár rá is kérdezhetsz. Még mindig lehet nem egyetérteni, de ezt most te hoztad be, hogy teszi fogyatékkal élőkön élcelődik itt bárki is. Ez ostobaság volt.

8. Shukran (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 20:47

Nekem sem tetszett egy epekővel műtött fiatal nő a

kórtermi ágyban fényképeztette le a hasát.

Elképzeltem, hogy talán a FB-re is kiteszi a képet.

Számomra nagyon visszatetsző volt.

tegnap 20:41

Van olyan, aki haknizik a hegeivel?

Sosem találkoztam ezzel a jelenséggel.

Olyannal igen, hogy nem rejtegeti, mert minek. Én sem kenek alapozót az anyajegyek helyére.

6. Channa* (válaszként erre: 5. - K-né Zsóka)
tegnap 20:34
Nem tudom, de elég ellenszenves vallomás.
5. K-né Zsóka (válaszként erre: 4. - Channa*)
tegnap 20:12
Gondolom nem ilyenre gondolt a fi. De egy időben igen sok császármetszés utáni kép volt a facebook-on és bevallom, engem is taszított.
tegnap 20:07

Vajon az, akinek az arcán vannak a műtéti hegei, szintén haknizik, mert állandóan mutogatja?

Nekem a nyakamon volt, és hát mutogattam, mert csak télen hordok sálat. Én is hakniztam?

Nem, ne sajnáld!

Nem, nem büszke rá!

Gusztusos vagy sem, van, hogy elrejthetetlen. Akit zavar forduljon el.

Vajon az aki valamilyen testi fogyatékossággal született, direkt haknizik a rövidebb kezével? Fújj!

Vagy akin látszik, hogy szellemileg elmaradott, Down kóros, az is haknizik?

Te aztán elég érdekes ember vagy, hogy finoman fejezzem ki magamat....

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:37
Akinek feltűnőségi viszketegsége van, arra oda sem kell figyelni.
tegnap 19:32
Azokat én sem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook