Nem szeretem a mellem és a barátom is sokszor megsértett, szerintetek ez normális? (beszélgetés)
Engem sem zavart soha, a nők is imádták borzolni..-))
Most kezd csak zavarni mert hófehér...-))
(Randa szín, könnyen koszolódik:-)
Csak együttérző akartam lenni Fi-vel..-)
Kedves Fi, ha ez megvigasztal, én se szeretem magam nyak alatt, mert eléggé szőrös a mellkasom.
Mondjuk én pasi vagyok..-))
:D :D
Neeem, minden este ágyba bújok - aludni :D
De itt most nem rólam van szó, hanem a FI kis hölgyről, ő meg ne hagyja magát!
Feltoltenek szivesen egy legalabb 25 kilonboso fele cicit abraxolo kepet, de nem talalom a kepfeltoltest.
Valaki ugy szeret, ahogy vagy.
Pontosabban nekem is és más előtt is sokszor említi a nagy melleket,konkrétan álmodozva..
Megértem, hogy tetszik neki, de az hogy konkrétan hozzá hasonlítja a mellem egy ducibb sráchoz,nem túl jó érzés..nem zavarna ,ha nem éreztetné velem, hogy jobban szereti a nagyobbat.
Ja, hogy nem is neked mondta, hogy kicsi a melled...
És nem is azt mondta, hogy jobban tetszik neki a nagy mell...
Téged csak az zavar, hogy előtted mondja, hogy tetszik neki a nagy mell is...
És mi lesz, majd ha folyik nyála egy szép színésznőre?
Akkor te inkább féltékeny vagy, mint önértékelési problémás...
Emiatt viszont javaslom a plasztikai műtétet, hátha akkor nem kell elviselned, hogy a barátod esetleg megemlítse a nagymelleket.
És ha a Karadisan vagy milyen nőci nagy fenekét említi, akkor azt is lehet majd plasztikával orvosolni, hogy ne érezd majd rosszul magad, és a többit nem sorolom...
Köszönöm :)
Tudom ,hogy el kell fogadnom magam ,csak így picit nehéz.
És én elhiszem,hogy ő elfogad, de a megjegyzések nem esnek jól, még ha nem is bántásból teszi.
Nem pontosan ilyen szituációra írták, de gondolkodj rajta:
Ha nem érzed, hogy értékes lennél számára, akkor enged el.
Van olyan szingli értelmiségi férfi társaság többnyire mérnökök, illetve közgazdászok, akik kifelejezten a hozzád hasonló sportosabb nőket preferálják.
Az álláspontjuk szerint inkább legyen vékony és sportos, izmos lába és popsija a nőnek, mintsem nagy mellei. Vagyis sportosságot, az aktívitást jobban preferálják, mint nagy melleket.
Ha nem kellesz a barátodnak teljes mivoltodban, akkor más jobban meg fog becsülni.
Egyetértek.
Aki szeret, úgy szeret, ahogy vagy. Szereti az apró eltéréseket, mert Hozzád tartoznak. Sőt: egy szerelmes pasi nem, hogy nem kritizálna, hanem, ha Te kritizálod Magad, akkor is ellentmond, mert neki így vagy tökéletes. Nem Veled van a baj! :)
További ajánlott fórumok:
- Szólnom kéne a barátomnak, hogy nem megyek el? De az a baj, hogy túlságosan szeretem!
- Mit tennétek a helyemben? Van egy barátom, akit nem tudok elfelejteni, 5 éve nem láttam, de sokszor eszembe jut...
- Még tavaly nyáron az idősebbik lányom megsértett,amikor...
- Azok után, hogy megsértett és megbántott, megint én engedjek?
- A legjobb barátnőm volt pasija és a volt barátom legjobb haverja. SZERETEM!
- Miért sárgás színű az ujjamon a seb, ahol megsértettem?