Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem örülök és nem értek egyet azzal, hogy nekem kell... fórum

Nem örülök és nem értek egyet azzal, hogy nekem kell... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

márc. 25. 22:04
nem halsz bele. ha koszt csinálsz tegyél rendet magad után.
17. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 16. - Érdekes73)
márc. 21. 22:19
Nem a perc, hanem az elv.
16. Érdekes73 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 20:53
Napi hány perc ?
márc. 21. 20:29
Nálunk benne van a munkaköri leírásban. Amugy nem halok bele és tutira tiszta minden körülöttem. Napi 11 órát vagyok ott, legyen is 🤷🏻‍♀️
márc. 21. 18:19
Külön irodám van, ahol egyedül vagyok. Kb. 15 nm. Nem befuthatatlan. Ott a felületeket én törlőm, azért mert én akarom. Heti 2-3 x kérek felmosást a szobámban. Naponta szemetelnek. Az osztályon mindent a takaritók csinálnak napi szinten. Ablak pucolást is ha kérem. Semmit nem veszünk, mindent a cég ad. Ha extra igényeim vannak, megkérem és megcsinálják. Szerződésünk van.
13. globus (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 17:19

Én pucolok ablakot, de nem azért, mert kell. Hanem rühellek kinézni rajta, mindjárt jobban érzem magam, ha átlátszó.

Felmosni, szemetet kivinni nem kell, de egyéb felület tisztítása a miénk. Néha némi bevásárlás is, pl. amit én használok, tisztítószer. Meg ha különlegesebb szappant szeretnék, akkor hozok.

Szóval komfort fokozatban.

12. LBO (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 15:54
Szintén állami cégnél dolgozom. A takarítás nálunk szinte a nullával egyenlő. A mosdók koszosak, pókháló lóg mindenhol, a szemetet két naponta viszi el stb. Jeleztük a gazdaságisnak, annyi volt a válasza, ennyi pénzért más nem vállalja, örüljünk hogy nem nekünk kell takarítani, mert más igazgatóságon a dolgozók maguk takarítanak. Na kösz! Arról nem mi tehetünk, hogy a takarító cég mennyit fizet az alkalmazottjának.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Bree25)
márc. 21. 15:05

Munkaidőben csinálom.

Azért mindent nem hagyok lenyomni a torkomon. 😃

10. Bree25 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 21. 14:59

Sajnálom, mert ezek, amiket írsz tényleg takarító cég feladatai kellenének, hogy legyenek. Legalább heti 1x.

Így teljesen érthető számomra, hogy nem értesz egyet, én sem értenék. Nem azért jársz dolgozni, hogy ott is a háztartási munkákat elvégezd.

Remélem legalább azt lehet, hogy a rendes munkaidődben csináld és ezért ne kelljen előbb bemenned vagy később hazamenned.

9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Bree25)
márc. 21. 14:46

Seprés/ porszívózas, felmosás, portörlés.

Ablakot nem pucolok. Állítólag évente van nagytakarítás, amikor elvégzi egy cég.

Nem mennek takarítók az irodákba, mert nem fizet nekik a cég. Egy takarító van, aki felseper és felmos a folyosókon, mosdókban, kozos helyiségekben.

Zsóka, nem fogok reklamálni, mert tudom, hogy aki reklamál, annak egy dolog jár: a szája.

Megcsinálom, de egyet nem értek vele.

márc. 21. 14:22

Milyen mélységekben kell takarítanod?

Portörlés, ablakmosás, porszívózás heti szinten?

Vagy csak ki kell vinned a szemetet és letörölni az asztalodat és az eszközeidet, amiket használsz?

márc. 21. 13:46

Amugy ha nincs penz, min sporoljanak?

Annyiranagy dolog egy asztalt atttorolni?

6. Lady Lavender (válaszként erre: 5. - Lady Lavender)
márc. 21. 13:43

Ez most nem sikerult jol.

De egy ugyved nem hagy semmit a takaritononek.

márc. 21. 13:41

En otthon es a munkahelyemen is rossz neven vettem, ha valaki hozzaert. Bar nem volt takaritonom.

Amugy az nem alap, hogy minden fontos evzarva van? Mert nekem fegen a vedougyved ismeroseim siman otthagytak. Es nem csak bizalombol, hanem elzarva volt.

4. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Lady Lavender)
márc. 21. 13:37
Es koszt
márc. 21. 13:36
Mort csinalsz kupit meg szemetet?
márc. 21. 12:37
Reklamálj! A munkáltató kötelessége tiszta környezetet biztosítani a dolgozónak.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook