Nem örülök és nem értek egyet azzal, hogy nekem kell... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én pucolok ablakot, de nem azért, mert kell. Hanem rühellek kinézni rajta, mindjárt jobban érzem magam, ha átlátszó.
Felmosni, szemetet kivinni nem kell, de egyéb felület tisztítása a miénk. Néha némi bevásárlás is, pl. amit én használok, tisztítószer. Meg ha különlegesebb szappant szeretnék, akkor hozok.
Szóval komfort fokozatban.
Munkaidőben csinálom.
Azért mindent nem hagyok lenyomni a torkomon. 😃
Sajnálom, mert ezek, amiket írsz tényleg takarító cég feladatai kellenének, hogy legyenek. Legalább heti 1x.
Így teljesen érthető számomra, hogy nem értesz egyet, én sem értenék. Nem azért jársz dolgozni, hogy ott is a háztartási munkákat elvégezd.
Remélem legalább azt lehet, hogy a rendes munkaidődben csináld és ezért ne kelljen előbb bemenned vagy később hazamenned.
Seprés/ porszívózas, felmosás, portörlés.
Ablakot nem pucolok. Állítólag évente van nagytakarítás, amikor elvégzi egy cég.
Nem mennek takarítók az irodákba, mert nem fizet nekik a cég. Egy takarító van, aki felseper és felmos a folyosókon, mosdókban, kozos helyiségekben.
Zsóka, nem fogok reklamálni, mert tudom, hogy aki reklamál, annak egy dolog jár: a szája.
Megcsinálom, de egyet nem értek vele.
Milyen mélységekben kell takarítanod?
Portörlés, ablakmosás, porszívózás heti szinten?
Vagy csak ki kell vinned a szemetet és letörölni az asztalodat és az eszközeidet, amiket használsz?
Amugy ha nincs penz, min sporoljanak?
Annyiranagy dolog egy asztalt atttorolni?
Ez most nem sikerult jol.
De egy ugyved nem hagy semmit a takaritononek.
En otthon es a munkahelyemen is rossz neven vettem, ha valaki hozzaert. Bar nem volt takaritonom.
Amugy az nem alap, hogy minden fontos evzarva van? Mert nekem fegen a vedougyved ismeroseim siman otthagytak. Es nem csak bizalombol, hanem elzarva volt.
További ajánlott fórumok:
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Nagymama leszek, de nem örülök
- 1953.05.03.----2023.05.03.Eltelt 70 év. Örülök hogy...
- Nem értek egyet, ahogy a húgom neveli a gyerekét, de nem...
- Spoiler!!! Örülök, hogy a lányok nyerték meg az Ázsiát....
- Ma nézegettem a naplókat annyi szép van, csak egyet nem értek, egy embernek lehet több is?