Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Spoiler!!! Örülök, hogy a lányok nyerték meg az Ázsiát.... fórum

Spoiler!!! Örülök, hogy a lányok nyerték meg az Ázsiát.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

14. Görögtánc (válaszként erre: 13. - Pencil)
okt. 14. 08:48

A kettő nem zárja ki egymást. 🤔😝

Én azért nézek ilyeneket, mert néha jó kikapcsolni és bambulni a sok hülyét. Attól még nézek és olvasok értelmes dolgokat is.

13. pencil
okt. 14. 08:43
Miért nézitek az ilyen szenny műsorokat? Csomó jó könyv van, a neten értelmes filmek is, inkább azt, mint ezt a sok sötét celebet.
okt. 14. 07:52
Kösz b@zmeg
11. gigi> (válaszként erre: 10. - Pipi57)
okt. 13. 17:17

Így igaz!

Nóra ki is hangsúlyozta,hogy az első női nyertesek!

Így akarták.

10. Pipi57
okt. 13. 10:35

Többszörösen is csaltak a lányok,így nyertek egy hajszállal.

Nem nekik drukkoltam,de az Ázsia Expressz készítői őket segítették ,mert kellett ,hogy nők is nyerjenek.

9. Görögtánc (válaszként erre: 7. - Hansika)
okt. 12. 22:15
Engem nem érdekel az emberek múltja. Megtette? Meg. Ártott vele bárkinek? Nem.
8. Görögtánc (válaszként erre: 5. - Valak2024)
okt. 12. 22:14

Angi volt a legnagyobb kígyó. Undorító beszólásai voltak. A versenytársak és a saját párja felé is. Én égtem helyette ahogyan beszélt a párjával. A hisztije tette ki a fél műsoridőt. :D

Komolyan ennyire buta vagy játssza ezt a szerepet?

7. Hansika (válaszként erre: 5. - Valak2024)
okt. 12. 20:27

Ne bäntsd.

A multja is munka volt..

Kemeny, fizikai...

okt. 12. 18:08
Csaltak.
okt. 12. 13:25
Ők bántották Angiékat, de őket senki se bántsa ők voltak az áldozatok lenézték főleg angit mivel tiktoker nézzenek már magukba teások és Emese meg tudjuk mi.
okt. 12. 13:21
Én nem, hogy lehet ilyen embereknek drukkolni stb mint ők főleg Emesének Gáborákat sem kedveltem de úgy voltam vele hogy inkább ők amikor kiderült elkapcsoltam.
okt. 12. 13:19
Őőő.... Izé.... Miről van szó? :-)
okt. 12. 12:23
Jézus! Nem mondod .... direkt nem akartam megnézni, hogy ki nyert, mert még nem tartok a végén de nagyon örülök ennek a hírnek. Azt hittem, hgoy a csatorna majd a Krauszékkal nyereti meg a műsort de boldog vagyok, hogy nem így lett. A csajoknak drukkoltam. :) ❤

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook