Nagymama leszek, de nem örülök (beszélgetés)
Szerintem már úgy is mindegy max elveteti de tudod min megy keresztül egy anya mikor terhes, legalább a lányoddal legyél kegyes hogy ne tömd tele a fejét a sok ideggel. Most végez a suliban biztos nem hülye.
[Azért kíváncsi lennék a nevedre. Gyanítom másnak is így megmondod itt a tutit.]
Mit csinálj?
Találj ki jobb mesét, ha ennyire unatkozol.
3-4hetes terhes? Mi van??
A kölyök terméketlen. He??
De a legjobban a gumis rész tetszett. Átszivarog. 🙈😆😆😆
Látszik, hogy még életedben nem volt dolgod kotonnal.
"Na meg mert egy termékenységi teszt alapján a srác terméketlen és ki tudja lehet e még másik baba."
Miért csináltat egy huszonéves termékenységi tesztet?
Esetleg nem is csináltatott, csak bekamuzta, hogy terméketlen, hogy ne kelljen gumit húzni? Az megmagyarázná a gyors "sikert".
Ez nem igaz:)
Ennyi erővel senki nem vállalna gyereket az alacsonyabb rétegből. Ez tényleg olyan, mintha megegy gyereke születne a nagyinak.
Egyébként a terhességet az utolsó menstruáció első napjától számolják. Honnan tudja,hogy terhes?
Tényleg érdekel.
Lehet,hogy csak vaklárma.
Minden kötözködés nélkül, fussunk neki még egyszer, 3-4 hetes terhes, honnan tudja, volt orvosnál?
Terhes egy terméketlen sráctól. Hogy?
Nem csak arról van szó, hogy ennyi idősen nem tudják mi a védekezés, hanem az is, hogy ha tudja, hogy trombózis veszélyes, még jobban észnél kéne lenni.
Te vagy az anyja, ő a legkisebb, senki nem mondta el neki, hogy az életével játszik?
Felvetődik itt még sok más is, És nem az óvszeren van a hangsúly.
Sokaknak meg a trollkodàs.
Később majd elolvasom.
Ha a fiú termékenységi tesztet csináltatott, akkor vagy nagyon akar gyereket, vagy nagyon nem.
Ha arra hivatkozva nem védekeztek, hogy terméketlen, akkor azzal fogja basztatni a lányod, hogy a gyerek nem tőle van.
Védekezés szempontjából nem a legélesebb kés a fiókban az anyuka sem és a lánya sem. De én azért nem kérdőjelezném meg a fórum valódiságát. Van olyan, hogy valaki 18 évesen terhes lesz. És?
Hogy a kérdésre is válaszoljak ha igazi és jó anya-lánya kapcsolat van köztetek minden megoldható.
72 bejegyzés történt mióta ledöbbenve próbáljuk bevenni ezt az egész baromságot. Tudhatnánk hogy ennyire buta emberek nincsenek!!!! Aki mégis, az nincs azon a szinten hogy a számítógépen a legalapabb műveleteket is elvégezze!
Mi meg ezzel múlattuk a drága időnket. Bizony isten most szégyellem magam amiért hagytam magam így megvezetni!
További ajánlott fórumok:
- Nem leszek nagymama! A gyerekem döntött így. Van köztetek aki ugyanebben a cipőben jár?
- Majd ha nagymama leszek, akkor sütök, főzök...
- Legcsodálatosabb ajándékot kaptam, NAGYMAMA leszek! :-)
- Megtudtam, hogy ismét nagymama leszek! ❤️👶🥰Boldogság!! 🥰
- Végre fogytam 3 hét alatt 6 kilót, annyira örülök és itt még nincs vége, leszek én még szülés előtti súlyban.
- Nagymama leszek. Már most imádom.