Nem merek már létrehozni egy fórumot vagy egy vallomást... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
empátia úgy az emberekben kb 0,ezt jobb,ha megszokod.
Sokan-tisztelet a kivételnek-kifejezetten abban lelik örömüket,ha beléd rúghatnak,nem kell felvenni a kesztyűt,ennyi...vagy ha neked úgy jobb és megkönnyebbülsz tőle,olvass be nekik,aztán a továbbiakat hagyd figyelmen kívül.
Azt tudd,hogy a legtöbben,akik lépten nyomon belekötnek a másikba és itt élik ki az agressziójukat,azokkal sose stimmel valami,valamit kompenzálni akarnak,aki harmóniában van önmagával,a környezetével és kiegyensúlyozott,az nem így reagál,ezért nem kell neked kevesebbnek se érezned magad náluk,se bánkódni miattuk,egy percig sem.
Nálam van egy harmadik is.
Indít egy fórumot, majd az első-második neki nem tetsző hozzászólásnál kijelenti, hogy ki és miképp szólhat hozzá a fórumához.
Kettő féle anonim fórumnyitás borzolja a kedélyeket.
1. Amelyikben a tag kiír, és semmire nem reagál. Hagyja, hogy kalapáljon mindenki, idővel aztán egymás alá téve a lovat, elvágtat a téma valamilyen más irányba. Erre mondják, hogy bedobta a gumicsontot.
Ide írni felesleges.
2. A másik, amikor fórumnyitó a gyanútlan válaszoló fejét leordítva harciaskodással reagál, mindezt annak okán, hogy előzőhöz hasonlóan, csepegteti az információt.
Ebből viszont ki kell szállni, fortyogjon magában.
Most a rendesekről nem tettem említést.
Nem rég nyitottam egyet, és rögtön az első két hozzászólás degradáló, sértegető hangnemben íródott, engem minősítve.
Kiemelem, hogy sokszor észreveszem, hogy nem is olvassák el értő figyelemmel el a kérdést (a legutóbbi esetben pl. biztos vagyok benne, hogy így történt), hanem élből nekiállnak vagdalkozni.
Miért? Tudod, hogy ki ő? Ismered a témáit, a vallomásait? Olvastad, hogy konkrétan beleálltak? Leszólta, bántotta valaki?
Félre ne érts! Nem azzal van bajom, hogy egyetértesz vele. Az nem világos, hogy miért.
Témája válogatja.Én pár hete anonim fórumot irtam ki a LED Tv képernyőjéről ill. a rászálló legyek, molylepkék megöléséről.
Nem bántott senki, sőt megnyugtattak, hogy u.ezt csinálják. Volt aki elviccelte, de az inkább jól esett.
Ez a te döntésed, nem vagyunk egyformák. Más-más élettapasztalattal rendelkezünk.
Ha nyitunk fórumot bármiről, a pakliban benne van, hogy másnak erről más a véleménye. Ez nem biztos, hogy bárki ellen szólna, csak más életek, tapasztalatok, látásmód.
Ami nem tetszik, vagy nyugodtan beszéld át, mert amennyiben agresszívá válsz, a másik lehet felveszi a kesztyűt, mert pont olyan napja van, és elrontod a saját napodat is.
Fórumot nyitni nyugodtan érdemes, hogy ne élezd a helyzetet, aki nem szimpatikus, lépj tovább!
Nem minden fórumra/vallomásra igaz, amit írsz.
Vannak értelmes fórumtémák, de az utóbbi időben igencsak megszaporodtak a semmitmondó, szerintem egyszerűen unalomból vagy hergelésből kiírt vallomások. Mondjuk korábban is voltak ilyenek, ez a fórumozás már csak ilyen. Legutóbb elég nagy szünetet tartottam, be sem léptem a Hoxára jó ideig. Oka volt.
Többször olvastam már régi tagoktól, hogy valamikor milyen jó volt itt lenni, sokat nevettek, jobb volt a hangulat. Hát, amióta én itt vagyok, ezt nem tapasztaltam.
Bár volt/van néhány - számomra is értékelhető téma, korábban sokkal aktívabb voltam. Már ami a hozzászólásaimat illeti. Mindenkinek más a határ, nem egyformán reagálunk történetekre. Számtalanszor léptem be olyan fórumba, ahol a fórumnyitó kivételével senki nem írt semmi sértőt, csak éppen a kedves (ja, nem!) fórumindító elvárta volna, hogy mindenki neki adjon igazat, és minősíthetetlen szájkaratéba kezdett, minden hozzászólóhoz volt egy-egy „szép” szava. Aztán ment a süllyesztőbe a topikjával együtt. Megtapasztaltam, nem valótlant írok. Volt/van ám ilyen is.
További ajánlott fórumok:
- Nem értem ezt a sok negatív vallomást. Tényleg ilyen...
- Hogyan tudok Skype fiókot létrehozni?
- Facebookon hogy tudok személyes blogot létrehozni?
- Sziasztok! PC asztalára nem tudok új mappát létrehozni, jó ideje már csak homokórát látok. Mitől lehet?
- Tudna nekem segíteni valaki, a teszveszen kellene sablont létrehoznom, de nem megy?
- Hogy tudok zárt fórumot létrehozni?