Nem megy az angol tanulás. Itthon tanulok, hanganyagok,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
tegnap 05:36
Én csak ismétlem az angolt szó-és mondatkártyákkal.
8. lolita2112 (válaszként erre: 7. - Alnisa)
tegnap 00:44
igazad van!en is igy kezdtem,konyvbol...stb,de aztan mikor angol nyelvteruletre koltoztem konnyen felszedtem/megtanultam/az angolt.
7. Alnisa
tegnapelőtt 11:06
Sztem otthon, hanganyagokkal nem lehet nyelvet tanulni. Más egy online óra, ami oda vissza kommunikáción alapul.
De így magadtól tanulgatni nem sok értelmes van.
Azért ez más mint egy rendezvényszervező tanfolyam.
6. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:44
Tanuld a magad módján, úgy könnyebb. Előveszel egy szöveget és megpróbálod lefordítani a nyelvtani résszel együtt. Miért van ott az a végződés, kötőszó. Nekem nemrég lett meg a végzettség ebből és már nem úgy kell tanítanom, hogy amiért nincs aki tartsa.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 08:30
Van a Szamárpad című könyv, (I-II-III) sok dolgot megtudsz tanulni, nagyon jól elmagyarázza magyarul a szabályokat.
Vannak benne feladatok is.
Nézz rövid meséket, mondókakákat angolul, ami gyerekeknek készült, rövid kis mondatok.
A YouTube oldalon, a BBC-nek vannak oktató videói felnőtteknek is, a szintednek megfelelőt keresd meg!
Kereshetsz beszélgetőtársaz is esetleg.
rövid mesék:
tegnapelőtt 07:42
Erdemes egy kezdo tanfolyamra befizetni, mert ez igy nem fog menni:) sok sikert!
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 00:17
2. lolita2112
tegnapelőtt 00:00
mindent nyelvet legkonnyebb elsajatitani ha az ember azok kozott el akik angolul beszelnek!
tegnapelőtt 00:00
További ajánlott fórumok:
- Ki, milyen könyvet, hanganyagot, online feladatokat használ az angol tanulásához?
- Osztrák egyetemeken, fősulikon tanulók! Milyen szinten tudtatok németül, mikor belevágtatok a kinti tanulásba?
- A relaxációs hanganyagtól úgy érzem megfulladok,...
- Angoltanulás itthon. Ismertek olyan internetes programot vagy más segédanyagot aminek segítségével el lehet kezdeni?
- Spanyol nyelvtanulás itthon
- A tanulókártya vagy tanulási kártya